lördag

då var det lördag igen.. igår jobbade jag några timmar och senare blev det mys med några kompisar. riktigt trevligt faktiskt! idag är det dags för min första stora kräftskiva, så just nu sitter jag och väntar på olivia sen skall vi uträtta några ärenden och senare beger vi oss till maja för att börja hjälpa till med allt som skall fixas!  vi blir omkring 12-15 tjejer så det blir nog super trevligt! nu skall jag göra i ordning mig. sss

torsdag

här ligger jag och skriver och vad är klockan, jo snart halv fyra. oooooooch imorgon början skolan! happyme. men jag börjar dock inte förens kvart i två. desto bättre! imorgon kommer inte 90:orna befinna sig på skolan, tomt och tråkigt skulle jag påstå. utan det kommer finnas 93:or istället. in med dom nya och ut med dom gamla.. något i den stilen. vi har iallafall bra schema, det skall man bara vara glad för. många tidiga dagar och tillomed sov morgon. passar mig perfekt! nu ska jag fortsatta se på tv, ciaoo.


torsdag


torsdag

går kvällen blev inte riktigt som tänkt, vi startade hos julia med bara tjejer. plötsligt ramlade massa killar in och drickan var igång! efter några timmar med trevligheter skulle vi bege oss neråt, jag blir skjutsad på cykel och plötsligt slår vi i mot något och ligger jag på marken. woho.
mamma kom till platsen och ner till akuten, efter två timmar ska jag bli inlagd på en avdelning och klockan sju skall jag röntgas.. jobbig och lång natt och inte alls som planerat, men klockan elva ligger jag i min säng hemma igen. utan större skador, "bara" ont i hela kroppen och huvudet värker konstant. men jag är på benen igen! och imorgon ska jag försöka ta mig till jobbet om min kropp orkar dvs!

förövrigt hade vi kul, jävligt kul faktiskt. jag och josefin, bra team! TILLS ALLT TOG SLUT FÖR MIN DEL.

imorgon kommer fanny hem från gotska igen efter några dagars semester m. familj. och på söndag eller måndag befinner sig mina älsklingar på ön igen. tack och lov för det! och snart åker jag till sthlm och uppsala, grön lund och träffa massa underbara människor. bättre kan det inte bli.


nu ska jag fortsätta med mitt teve tittande, måste man ligga ner i sängen så måste man.

hejdå.


söndag

mitt uppdatering är inte daglig, inte alls. därför får jag berätta om mina dagar som varit tidigare.. så igår var vi på gute, inte alls som jag planerat. jag jobbade fram tills elva och senare satt på creperiet med amanda som jobbade för att hålla henne sällskap och umgås lite eftersom amanda och martina åker till grekland imorgon. iallafall så satt vi där och plötsligt kommer massa tjejer inspringades och det slutade iallafall på gute. det var väl lika bra eftersom det var sista kvällen och vi hade jätte trevligt!

den här dagen har varit desto jobbigare. öppning väntade på mig vid elva och även en stängning vid elva. så där fick jag mig allt tolv timmar. efter jobbet mötte jag upp några killkompisar och sedan blev det film och mys vid mig.. en lugn och skön kväll, precis vad jag behövde! men imorgon är jag ledig och man får allt passa på att åka till stranden med nära och kära! nu skall jag kolla klart på filmen och sedan somna gott.


bye


RSS 2.0