_______________

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving,
But you don't love me
And I've been confused
Outta my mind lately
You think you're loving,
But I want to be free, baby
You've hurt me.

congrats....

 lillee vännen fyller 17 år idaag, då tycker jag bi slår till på stort med en snygg bild! hurrahurraahurra

¤

Om fem minuter skjtsar mamma ner mig och Jonna ner till båten. Runt åtta är vi framme i stockholm. Lär inte skriva under tiden jag är där.


love


jag är tillbaaka

ja mitt bloggande har väl inte varit något vidare, har haft så himla mycket annat att tänka på så jag har helt enkelt inte haft tid. som tur var skriver karolina iallafall så det inte är helt öde.. annars händer det mycket i våra liv just nu ska jag berätta, mer otippade grejeer som man inte troddee skulle ske eller jo fan allt kan hända.  för övrigt väntar en lång och sömnlös helg på mig, olivia fyller år, det är middagar hit och dit och massvis med fotbolls matcher dygnet runt.. ja helgen blir nog händelserik iallafall och imorgon fyller som sagt olivia år, men denna dag skall inte firas med henne. utan med dom andra, hon skall stanna i brissund och sedan komma in till stan så det blir till att träffa henne senare! och mamma och ylva ska tydligen ut, ofta min mamma hade skrivit ett sms till ylva och sagt "nu kör vi", herregud, hjälp.. nej jag hoppas dom får det trevligt, så får väl jag och elin roa oss på annat sätt.. annars ska jag tipsa om en bra film som jag såg senast ikväll, wanted. jag är nog en tönt jag gillar action rullar.. byebyebyebye


byebyelove

du är en sån vidrig liten fitta, du är den äckligaste människa jag träffat på. Du är så jävla blåst och ful och äcklig. de finns inte ens ord hur mycket jag hatar dig. jag har aldrig känt större hat mot någon människa förut. Va fan tjänar du på att förstöra? Jag skulle vilja sparka sönder ditt fula jävla gris ansikte. jag är så arg så jag skakar, fy fan för dig dra åt helvete äckliga jävla hora

feels like...

Jag vaknade nyss av en massa sms på mobilen, jag hatar att vakna av sms.
Om 25 minuter slutar elina och hon ska följa med mig nånstans så jag kan få äta lunch.
Sen vid halv fyra slutar älskade alina och vi ska på stan.
Jag måste låsa upp mitt kort på banken.
Nu är jag hungrig.
Senare idag ska jag packa lite inför sthlm.
Stina är lite off på att skriva i bloggen märker jag, tur att vi inte har bloggpaus samtidigt.
Vi är ett bra team tycker jag.
Jag ska inom en snar framtid förhoppningsvis förlänga naglarna med massa geler och sånt.
Jonna har inte ens fixat baldejt än, hurry!!

/k

the dream

jag har börjat drömma jätte mycket nu den senaste tiden, de är tre stycken som jag kommer ihåg i efterhan.

dröm 1 att annie hagman egentligen heter angeline, annie är bara ett smeknamn. De visade sig att hon alltid hetat angeline på facebook och allt. egentligen var hon från USA men lärt sig svenska hos marianne björn på lyckåkerskolan. Hon har bara bott i sverige i tre månader. Sen drömde jag att hon färgade håret svart och trivdes som fan med de. Hon började pierca sig i hela ansiktet och tatueringarna började täcka kroppen.

dröm 2 Den här drömmen gillade jag inte, men fick iaf ett sms utav kim och han sa att han kommit till gotland för att överraska mig och att jag skulle hämta honom på flygplatsen. men tyvärr vaknade jag och insåg att allt var en dröm.

dröm 3 Jag drömde att alexander gerndt ringde mig och på något sätt kom jag hem till honom. Där hemma väntade my och jesper othberg på mig och vi fyra skulle åka ut i skogen och my skulle mörda mig. hahaha. den låter jävilgt rolig men det var en riktig rysare. Jag rymde från huset, men det var långt ute på landet och det var jätte mörkt ute. Så blev jag jagad av dom med bil och jag bara sprang och sprang men kom ingenstans. eller jag kom framåt men hur sakta som helst jag fick aldrig upp farten och det var sjukt frustrerande. Nu när jag tänker efter så var det en väldigt roande dröm men jag hade sån panik när de just hände. haha.

_____________________________________________________________________________________________

Idag ringde Jonna och väckte mig, jag var helt slut för jag hade kollat på astrid till fem på natten. Men upp kom jag, vi åkte till stallet och red. Det var verkligen jätte kul, jag älskar ju de där. Vi red inte så långt för hennes hästar var helt döda efter bara tjugo minuter men det var kul iaf. Och jag ramlade inte av. Efter de åkte jag hem och s t ä d a d e mitt rum, lite halvt. La iordning ina kläder iaf. Sen åkte vi på handledarkursen på körskolan. Den var alldeles för seg för mig och min syn blir bara sämre och sämre. Jag ser verkligen dåligt. Ska boka tid för syntest nu snarast.  Sen åkte hela familjen och åt på sibylla, de är äckligt där punkt! Jonna kom förbi en stund vi gick till statoil, där träffade vi på malin och stod och pratade med henne i nästan en timme. På vägen hem kom jag på hur frusen jag blivit och nu tre timmar senare är jag fortfarande en isbit. Vi beställde båtbiljett också, så på fredag klockan fyra åker vi och vi ska ha en luuugnhelg i sthlm. Jag hatar egentligen staden men ibland så får man offra sig. Nu ska jag kolla på lite film och förhoppnigsvis somna i lite klok tid. Imorgon måste jag ta tag i mitt plugg, jag ligger efter som en efterbliven.



 

äkta



 


xoxo

Igår hade jag och fanny myskväll hemma hos henne, vi lagade mat åt hela familjen svangren och sen satt vi kvar vid bordet i flera timmar och bara pratade. Jag älskar den familjen. Vi har känt varandra hela livet och de är så skönt med sånna familjer. Senare på kvällen mötte jag upp Elina, vi var ute och gick en stund. var förbi Ronja också. Idag väckte mamma mig tidigt och jag var super stressad för vi skulle ner till sjukhuset. Men sen fick jag veta att det var en timme kvar så jag gick och la mig igen. Efter ett tag åkte vi ner till sjukhuset och röntgade min hand och massa, och gissa vad. Mitt gips är AAV! helt underbart! Klockan tio åkte vi ner till stan och köpte massa nödvändiga saker vi åt på mc också gottiii! När jag kom hem la jag mig och sov alldeles för länge och klockan halv sju väckte mamma mig för att det var mat. Sen kom Jonna på blåa faran och hämtade upp mig, vi åkte hem till henne och kollade och ANDRA AVENYN, de är ju så bra.

Sen har jag laddat ner fyra kalas bra filmer, kalle blomkvist 1&2 och tjorven*2. Kim blir nästan arg på mig för att jag bara laddar ner "skitfilmer" men jag älskar de, de finns ju inget bättre än att komma hem sent en natt och sen kolla på astrid filmer och äta godis. Imorgon skall jag upp tidigt, men inte för skolan utan jag ska med Jonna till stallet och rida, hej gipset hoppa på mig igen! 

Sen måste jag bara berätta om en hemsk syn, mamma berättade för mig på sjukhuset att hon hade sett en dokumentär om en man som var hälften träd. Jag var yrvaken och glömde bort de. Sen så kom jag på de senare på kvällen och var tvungen att ringa och fråga mamma om det var sant eller om jag hade drömt de, MEN DET VAR SANT. Så jag gick in och kollade på honom och det var de äckligaste jag någonsin sett i hela mitt liv, jag började gråta och var helt hysterisk, hur fan kan de bli så? det är helt sinnessjukt äckligt.

                                          

love to love you

de är sjukt hur mycket våra läsare sjunker, bööh! Helgen var perfff! Kom ut till fårö på torsdag eftermiddag, då satte vi igång brasan och drack vin (jag cola såklart) och spelade spel, precis som vi alltid gjorde förr innan jag va ute hela tiden och aldrig hemma. Vi hade de mysigt, sen när kvällen närmade sig så kom Eva och Uffa dit med mat, de va ett gigantsikt bord med en massa god plock mat och alla frutter man kunde önska sig. Efter maten spelade vi spel och jag kollade film och somnade till slut. Morgonen där på så väckte vi pappa med champagne och jordgubbar ( sjukt äcklig början på dagen) han blev super glad för sina presenter. På kvällen kom Jonna dit och höll mig sällskap vi kollade kenny starfighter hela kvällen och jag sov nästan hela tiden. Dagen efter gick jag och Jonna upp tidigt för att komma in till stan där min älskling väntade på mig i en varm säng så jag gick upp extra tidigt för att komma dit så snabbt som möjligt. lördag och söndag var jag med kim hela tiden, och på söndagen åkte han till sthlm åter igen, men det var sista gången jag behövde säga hej då till honom, för på fredag åker jag upp till honom och sen följer han med hem förevigt!! underbart.

en

jag är trött, oj vad trött jag är. blev en sen natt igen, jag lyckas alltid på något sätt.. men skolan gick faktiskt idag, det rullade på. sen var jag på stan och hittade en del som jag la undan och så. olivia fyller faktiskt år på fredag? så jag måste köpa något till henne, så i helgen blir det till att fira både fredag och lördag. mysigt. annars har jag haft en lugn helg och hunnit träffa massa kompisar och igår var jag med grabbarnaagrus och såg på film och dom hade brottningsmatch på mitt rum, nej men visst. känn er som hemmaa.. nu måste jag iallafall se på världens stördaste program, hjälp.... men tyvärr ska jag fortsätta se. seya

Before I met you

nu sitter jag igen här hemma, har haft en riktigt slapp dag. entourage har blivit min nya sysselsättning dock.. snart kommer olivia hit, vi ska umgås och laga mat tillsammans ikväll. mamma och pappa ska nämligen bort och jag orkade verkligen inte följa med. så ikväll vet jag inte riktigt vad vi vill göra, det återstår att se. för övrigt är jag störd ständigt och väldigt irriterad, fråga min mamma hon vet. stackarn.. så nu ska jag fixa upp det här på något snyggt sätt, lycka till säger jag bara till mig själv. diee. byebye 


i'm going crazy.

älskade pappa

jadu, imorgon åker jag till fårö med min familj och familjen nysell för att fira pappas 50-årsdag. Herregud vad han börjar bli gammal. Egentligen var tanken att åka utomlands men jag är väldigt trött på utlandet just nu så vi åkte inte dit, är de ens varmt nånstans nu? Sen tänkte vi åka till ett spa som finns här på gotland nånstans men ägaren där fyllde själv år och skulle ha stängt under den helgen, hur stor är chansen? Så nu ska vi hyra stuga på fårö, väldigt påhittigt! Men det kommer iaf bli jätte mysigt och pappa ville bara ha något litet. Det enda han önskade sig var en motorcykel, hur skall en fattig student ha råd med de? Det där får han sköta själv. Jag har iaf köpt ett gym kort och en jätte fin klocka från GANT. Hoppas papi blir nöjd.



pappa&mamma

greys


nu när kim är i stockholm så har jag alltid så tråkigt på kvällarna, men jag har hittat en sysselsättning. Greys anatomy, jag älskar de! Jag såg hela första säsongen på två kvällar. Jag är en riktig torsk på redbull också. Jag älskar ju de. Men den godaste är den från typ eldorado haha, nej så heter nog inte märket men de är sånt där billigt från maxi, men de är så gott. Mitt gips har brutits på mitten så jag måste göra något åt de. Problemet är att JAG måste ringa till doktorn, och sånna samtal är min största skräck. Jag kan sitta i timmar med telefonen i handen och peppa mig själv för att våga ringa. Anledningen till att jag inte vågar är för att jag alltid gör bort mig när jag ringer.Typ säger fel personnummer börjar stamma, börjar hosta eller tappar telefonen. Jag blir så sjukkt nervös. Idag blir de nog träff med mina bästa, stina fanny jonna och alina. nu ska jag kolla greys, hejpa


Go all the way


it's destiny that your next to me

- VAR HAR DU ANDRE RAGGSUCKEN DAA?

it's like...

ledsen för dålig uppdatering, antingen skyller jag på min brutna handled vilket resulterar ganska jobbig skrivstund. Jag skriver med en hand och det tar sin lilla tid och  man hinner både glömma bort de man skulle skriva och man hinner tröttna på bloggandet. Helgen har varit helt okej, Kim var här och gjorde den bättre, men med kräksjuka och bruten arm så är man inte på topp. I lördags kom familjen Nysell hit som vanligt på middag och kim och edvin var såklart med.
Idag stannade jag hemma från skolan, jag mår betydligt bättre men min kropp var verkligen inte pigg, jag kan fortfarande inte äta, eller jo godis... Sen är jag  torsk på redbull också, sjukt gott. snart kommer min sjukakusin som jag smittat och vi ska ut ocg gå en stund.

Thank you for nothing

hej igeen, jag tar lite break då och då som ni kanske märkt.. karolina tar visst break jämt, haha. iallafall är det måndag vilket innebär skola, great..... lång dag, men det gick faktiskt helt ok. annars i helgen har jag bara träffat massa folk, i fredags hade vi middag här hemma och sedan drog jag mig vidare till rasmus och alina som hade haft en egen ligen middag, det blev the sims, prat och massa gott.. drog mig hem hyfsat tidigt för att se på entourage? sorglig tjej.. sen somnade jag iallafall.. och i lördags var jag med alina och fanny ute vid nettan, vi hade det jätte mysigt och bara tog det lugnt, såg på film och satt framför brasan. nej nu orkar jag inte skriva mera.. eller jo, om minde än en månad drar vi till indien, ojooj vad behövligt.. tjatjatjaa


jag är helt såld


w o n d e r f u l


olycksfågel

Igår kväll satt jag på akuten i sju timmar, det är de värsta jag vet.
På dagen var det en vanlig skoldag med etik och livfrågor. På en rast så sparkade Jonna undan en stol som jag satt på och jag ramlade och tog emot med handen. Jag fick ett stort sår som gick igenom hela tatueringen som jag har på handleden. Jag tvingades upp till sjukbroder(sjuksyster) han trodde att min handled var bruten så mamma fick komma och hämta mig. Vi åkte direkt ner till akuten för röntgen, där såg dom inget så jag fick åka hem. Men vi blev stoppade precis i dörren utav min knädoktor, han bad att få känna lite på min handled. Jag hade aldrig haft ont och tyckte att hela grejen med akuten och röntgen var onödigt, emn så kollade han på min hand och helt plötsligt tryckte han till på en punkt som gjorde helt sjukt ont, han trodde att mit båt ben var av, så jag fick gå upp till röntgen igen och göra samma sak. De visades iaf att båtbenet var av och fick gips som jag förövrigt skall gå med i tre månader, kuul! tack jonna säger jag bara. haha.


jag har verkligen en crush på honom, patrik 1,5. han är ju så söt. och i de halvt dolda är han riktig hottie.

sleepover

en annan har nu sovit sen sju och vaknat nu, bra jobbat stina.. min natt kommer återigen sluta med entourage, haha. nu kommer vissa bli gladare än andra iallafall! imorgon väntar en jobbig gympa lektion och sedan en fyra timmars håla. inte min grej. men det känns dock som att jag har lite att ta igen på dom där fyra timmarna. slutar också tidigt... och sedan väntar träning. nu måste jag ha maat, jag har inte ätit sedan sex, det går ju baraa inte. alltså nu har jag väntar i snart 3 veckor på min nya ipod att den aldrig kan komma in i min färg, jag blir ju arg. jag känner att min gamla är en aning defekt. men den har juu sina äveentyr, jajemänsan. tjajtjatja

weekend

hejhejhejhejhejhej, helgen var varit slapp och skön. jag har inte gjort något alls typ, bara tatt det lugnt och träffat massa vänneer. igår var iallafall jag linn maja ellen och ellen hemma vid ellen. så hade vi hyrt film och köpt gino.. nog om det. vaknade iallafall sent idag, duschade och snart ska vi åka på matlag.. med massa familjer, haha.. vi har tydligen också gått med i det nu, äkta mina föräldrar. tur att jag har martina med mig iallafall :) sen ikväll vid nio skall jag och mamma gå på twilight, jag skall bevisa att den är så bra som alla säger. så det blir nog mysigt! nu ska jag fortsätta där jag var, heeeydå

hej sommar 2006 eller 2007?


idag bjuder jag på den här snyggingen, igen..


du är hal

Jag är så trött på denna halka! Jag är så trött på att man går runt hur försiktigt som helst och man känner sig som en 80-årig tant utan rullator. Jag har ramlat två gånger på två dagar och idag var det hemkst! Jag gick hem från affären med en helt nygjord nachotallrik som jag längtat efter hela dagen. Helt plötsligt ligger jag på marken slog i svanskotan och huvudet slog i asfalten så de lät. När jag låg där helt själv på gatan så ville jag bara skrika av smärta. Men där låg jag iaf i några minuter och tyckte synd om mig och kände efter att inget var brutet. Det kändes som att svanskotan hoppat ur led, om de nu är möjligt för de gjorde fruktansvärt ont. Efter ett tag så tog jag tag i mig själv och försökte komma upp, de tog sin tid och så var min nachos utspridd över gatan. Jag tyckte så synd om mig själv och ringde mamma. Jag började gråta som ett barn och mamma kom hem från jobbet på momangen. Jag fick ligga i soffan i flera timmar och mitt huvud dunkade och svanskotan... vet jag inte vad den gjorde men gjorde ont iaf. Stackars älskade pappa hade också ramlat idag på väg till jobbet. Vad är problemet med att inte salta eller sanda? Ni tänker på mijön med seriöst, de kommer dö fler liv pga halkan än utav miljön.

Klockan elva ska vi hämta kim och edvin vid båten så ska vi ha mys helg hos Jonna och vi ska inte ens lämna huset! skönt


vad hände sen?


Något nytt, något gammalt

Where's your head at - Basement Jaxx
The Ting Tings - That's Not My Name
Kleerup feat. Titiyo - Longing for lullabies
Kleerup feat. Robyn - With Every HeartBeat
Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed
Kleerup - Thank You For Nothing

Veronica Maggio - 17 år
Veronica Maggio - Måndagsbarn
MGMT - Time To Pretend
Leona Lewis - Forgive Me
Justice vs. Simian - We Are Your Friends

The Annual - 2009


Ssss

thuglife

jag är trött,
på allt fucking bullshit!!!
l e a v e  m e  a l o n e ! ! !
fuck you right back.


and thanks to you!

happi

tänk vad lycklig man kan bli av en enda människa





sunshine

järngänget

Inatt så gick jag ut i de kalla vinter vädret för att lägga ut nyckel till Alina. Hon skulle komma och väcka mig, jag är lite dålig på att svara på mobilen när jag sover. Så klockan tolv kom Fanny och Alina på besök och väckte mig, kunde man bli väckt på bättre sätt? Jag gick iaf in i duschen och sedan åt jag och fanny frukost, bästa! Efter ett tag kom Stina och ett litet tag efter droppade Jonna in också, alla min kära samlade igen! Vi åkte ner mot stan för att göra några ärenden på stan, vi gick förbi ringduvan och fikade en stund. Alina blev hämtad av sin pappa och jag fanny och jonna begav till körskolan, jag beställde tid till handledarutbildningen och fick göra syntest, trodde inte att jag hade så dålig syn! goddamnit jag gissa på halften de känns inte tryggt, nu är jag iaf hemma och alla i familejn väntar på att mamma ska komma hem, sebba spelar mariocart och pappa kollar på motorcyklar och flisan ligger och värmer sig vid elden, Ronja är väl död eller något. Ronja är förövrigt vår katt som man aldrig ser till, de är inte så att hon är ute hela dagarna, hon har inte ens gått utanför staketet. Hon är iaf 17 år och lika pigg som en kattunge, sen har hon inga tänder. Men hon är iaf järnkatten som aldrig dör! längeleve Ronja säger jag bara! Jag ska höra av mig till Ronja ikväll, hon kanske vill kolla film med mig, Kim är ju i stockholm en månad framåt så jag måste underhållas för att inte sakna ihjäl mig. Men de ska nog gå bra, skolan börjar ju imorgon hallelujah!

hon skulle på bio baaaa

karolinastina



                                                                    karolinastina

kul tjej med för mycket tid

2008:


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, det gör vi väl alla

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Nej jag kommer inte ens ihåg

3. Blev någon av dina vänner förälder i år?

Nej det kan jag väl inte tänka mig?

4. Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära, men familjevän
 
5. Vilka länder besökte du?

Norge, Grekland och Marocko

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?

Ja en hel del vänner som jag har tappat kontakten med.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

Hela sommaren är ett minne.

8. Vad var din största framgång 2008
Jag kommer inte ihåg

9. Största misstaget?
Inga missatag här minsan, lev livet vafan.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, hela början var jag stammis på sjukhuset.

11. Bästa köpet?
Svårt val.. Data är ju alltid bra att ha

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Oj, jag vill inte ens tänka egentligen. Men sommaren försvann X antal tusen.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla nya människor som jag träffade!

14.Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?

Kleerup står hög på listan

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det blir nog allt 50/50

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ingenting.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Jobbat minde.

18. Hur tillbringade du julen?
Med min älskade familj, kuljul!

19. Blev du kär i år?
Sommarkärlek kanske?

20. Favoritprogram på tv?
Gossip Girl

21. Bästa boken du läste i år?

Böcker är inte min grej.

22. Största musikaliska upptäckten?
Det kommer jag inte ihåg.

23. Något du önskade dig och fick?
Jag fick väl det mesta jag önskade mig..

24. Något du önskade dig men inte fick?
Typ? Jag önskade mig störda grejeer. Jag blev nerröstad av min familj

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Det var middag med nära och kära!

26. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Jag vill fortfarande vara bättre på att hålla kontaken med gamla vänner.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Hmm, jag köper vad jag gillar. That's it.

28. Vad fick dig att må bra?
Alla mina nya vänner fick mig på nya tankar. Jag upptäckte sommaren på ett sätt jag inte gjort förut.

29. Vem saknade du?

Mina syskon såklart

30. De bästa nya människorna du träffade?
Alina och Karolina. Sen finns det så många jag fått bättre relation till, vilket varit roligt!



btw, jag väntar på top model. så det här blev ett bra tidsfördriv..

¤

Nu har jag laddat ner tio nya filmer bla
a clockwork orange  störd!
twilight
båda arn filmerna och sen massa mer!
tänk vad lycklig man kan bli av lite film.

S

Stina här. Jag somnade sent och vaknade sent, blev väckt typ minst 10 gånger av mina föräldrar, dom vill verkligen att jag skall vända tillbaka på dygnet. Igår hade jag en riktigt mysig kväll, med mycket skratt och sjuka tankar.. och idag är jag nog sjuk eller jag är sjuk, fast det är en bra anledning till att jag inte kan röra mig utanför dörren. Iallafall har jag och mamma köpt hur mycket gott som helst, eftersom dom skall iväg på middag och jag inte orkar följa med. Förhoppningsvis kommer Elin förbi också, jag har inte träffat henne på typ 2 veckor? konstigt för att vara oss.... Men som det kan bli. Iallafall nu ska jag ladda ner någon bra film, seya

relax

Verkligen dålig uppdatering, men jag har inte haft någon ork. Nyår var iaf helt okej. De senaste dagarna har jag varit med Alina Stina och Jonna som vanligt. Vi har bara tagit de lugnt och njutit av de sista dagarna som kvarstår utav lovet. Ikväll är inte Alina på ön och Stina ligger hemma och är låtsas sjuk. Men Jonna kommer hit såklart. Jag skulle egentligen träffa Annie ikväll men den sötemänniskan har inte hört av sig! Man får väl hoppas på ett litet sms i slutet av kvällen :)
Jag har inte ätit något idag, bara mitt kladdiga tuggummi som jag somnade med, jag har tuggummit i hela munnen, inte gotti! Pappa står i köket och gör revbenspjäll och potatisgratäng och b-sås, kan det bli bättre! na-aa-a! Jag är sugen på att åka pulka också, tyvärr är det bara roligt de första tre åken sen blir det bara jobbigt.
Kan ni inte tipsa mig om någon bra film som jag kan ladda ner? hatar att komma hem på natten och sen har man sett alla filmer. jag gillar svenska filmer :)





du är den sjukaste människa jag träffat på

tja

sitter och skrattar åt bilder på facebook, jag dör vad kul man kan ha åt andra personer när dom posar...


btw. jag har åkt spark idag, sån som man åker i norrland....

ssss

jag somnade fem och vaknade halv fem, bra jobbat.. nu väntar jag på mat så jag håller på att dö. ikväll åker jag ut till nettan.. imorgon är en lång dag, jag ska vara barnvakt och han som jag är barnvakt åt ska jag barnkalas, shieeeet. femton stycken 6-åringar, congrats stina! lycka till.. nej nu ska jag fan ha mat, så är det bara. förresten var notebook inge bra, jag tröttnade snabbt och det gick typ och räkna ut filmen? tja

Notebook

jag är uppe som vanligt, idag har jag lärt mig en ny grej. ett nytt språk.. för övrigt var vi i vibble ikväll, vid nettan. jag älskar det huset, gemig.. imorgon ska vi göra om våran blogg, känns som att det behövs eller alina ska göra det åt oss! hiss för henne. nu ska jag se klart på notebook...

Over and Out S



jag skrattar ännu, det här kan jag skratta åt under hela det här året, haaaahaa.

Victoria's Secret


jaaag gör väl som allaa andra då.

Jag skall skriva lite kort om höjdpunkterna under 2008, skall fatta mig kort. Jag kan egentligen inte säga mer än att det varit som en resa. Jag har fått hur mycket nya kompisar som helst och även tappat en hel del, jag har lärt mig mycket av och om mina vänner och verkligen sett hur folk kan förändrats som jag aldrig trodde skulle kunna hända.
Rest har också gjort mycket under året vilket varit ett plus, först blev det Trysil i början av året tillsammans med jätte många underbara människor. På påsklovet åkte jag och Olivia med familj iväg till Åre, vi hade en vecka tillsammans när vi verkligen var som tajtast.. Sedan blev det sommar, människor förändrades, många nya vänner kom in i mitt liv och jag upptäckte nya saker varje dag. Jag fick en sommar som jag sent kommer glömma!
I slutet av sommaren åkte familjen iväg till Thassos och njöt tillsammans i en vecka, eftersom alla ofta är utspridda i olika delar av världen så blev det ett kärt återseende. Skolan började och vi lämnade kära Solberga bakom oss och tog steget upp till Gymnasiet, ingenting såg ut som förr men vi lärde oss snabbt och treminen rullade iväg. Efter första terminen var det redan jul och Nyår kom snabbt inpå! Och nu sitter jag här och vi har just påbörjat ett nytt år som bara kan bli bättre!




2009


RSS 2.0