söndag

dålig uppdatering, äntligen när jag skulle släppa på ett inlägg i veckan så fungerade inte blogg. men nu är jag här igen, veckan har gått fort och med sena nätter och trevlig sällskap. hela familjen är också samlad på plats för att avverka pappas födelsedagsfest, som blev över förväntningarna.. annars har tofta varit populärt och äntligen har man börjat fått lite färg också.. lite kortfattat. ikväll har familjen plus vänner varit ute och ätit tillsammans, mysigt. och om någon vecka kommer mina favorit killar ner, skall bli riktigt roligt att träffa dom igen! nu skall jag och emma ut på nya uppdrag.

seeyaa

söndag

9 timmars jobb, en lång dag rättaresagt. dagarna har rullat förbi och nyss var det midsommar som inte inte alls blev som jag tänkt av en rad missförstånd, sjukt tråkigt för min del.. men det var inget att göra åt saken, jag hade väldigt trevligt med olga i mitt sällskap. tänk att den tjejen är min bästa barndomskompis. så vi pratade gamla minnen och hade det mysigt! dock hände en incident, som kan vara det roligaste jag varit med om! det gjorde min midsommar perfekt nu efteråt! skade glädje på hög nivå skall man kalla det! inget nämt, inget glömt.


dagarna nu efteråt har som sagt bestått av jobb och ett och annat häng vid elin med alla grabbarna, som ikväll slutade med ett sjukt vattenkrig i elins trädgård! senare somnade vi gott i en hög i soffan.

dags för lost, sleep well!





fredag


torsdag

dagen har sett ut såhär, personalmöte, stan med olivia och sedan jobb och nu sitter jag här igen.. och framför mig har jag big brother, jag börjar tröttna på det nu dock. imorgon tar vi med oss våran pick och pack och beger oss till furillen för att fira midsommar. det kommer nog bli jätte mysigt, trevliga människor, god mat och dricka. mer kan vi väl inte begära! nu skall jag snart ut och gå med en vän, det här är precis var som behövs för mig.

S

onsdag

så var det onsdag också.. jobbade gjorde jag hela dagen och kvällen, men det var faktsikt kul idag. tiden rullade på och jag var nöjd. för att senare komma hem och äta jordgubbar och grädde med mamma, väldens bästa mamma.. sen rullade jag vidare till karolina för att träffa henne och alina och fördröja tiden med big brother och paradise hotell som varje kväll för mig. kan man vara beroende kanske? nej nu snackar jag om jävligt onödiga och ointressanta saker. imorgon väntar möte och senare fotboll kanske.. sleep well

backontrack

Jag har inte skrivit på hur länge som helst och när Stina berättade att hon börjat skriva igen så måste jag ju också börja, annars är det ju inte karolinastina!


Under tiden jag inte skrivit har det inte hänt så mycket, jag har umgåtts med min älskling hela tiden och Alina har tagit en större plats i mitt hjärta och jag, kim, alina och jacob har även fått namnet bubblan som vi nog alla fyra trivs väldigt bra med. Fotbollen har dock försvunnit ur mitt liv, först när jag kom hem från Mallorca bröt jag handleden och fick då inte spela så mycket, när gipset väl var borta så vred jag om knät och fick opereras för tredje gången. Nu går jag på rehab träning hos en jätte duktig doktor! Den 8e juli ska jag tillbaka till sjukhuset och se om träningen gett resultatet på knät. I början hade jag 20 graders fel vinkling på knät både framåt och bakåt så jag gick alltså runt med krokigtben, haha. Nu är det dock väldigt ostabilt och kan vikas åt olika vinklar lite då och då. Eftersom jag bara har 10% kvar av mina korsband så kanske en sådan operation blir av. Läkarna säger iaf att jag inte kommer kunna spela någon mer fotboll, trist!

Nu
Jag har precis tagit ett band och gjort mig fräsh, ska snart ta på mig lite bus och sen möta upp Elina. Om några timmar ska jag jobba, och efter jobbet ska jag nog möta upp Elina igen. Nu när Kim är i stockholm måste jag göra något hela tiden för att inte bli ledsen, igår var det hemskt! Men ska upp till honom på fredag och fira midsommar med hans familj och hans kompisar. 
nu ska jag draaaa, peaceee/kkkey

Tisdag

Tack för att det äntligen är sol.. Men såklart skall jag jobba idag. Igår tillbringades kvällen med The Sims 3, tänk vad kul man kan ha åt ett data spel och snart är det mitt också. Haha.. Ikväll skulle jag egentligen träna fotboll, men inte det eftersom jag går på pencelin och doktorn sa att ingen träning var aktuell. Nej nu måste jag skynda mig att göra mig klar!

S


Söndag

Inget sommarkrysset för mig igår minsan.. Kvällen slutade tillsammans med Martina och Amanda, och det var jag glad för. Vi pratade och myste, det var precis vad jag behövde! Idag är en seg dag för mig tydligen, hela kroppen är död igen och här sitter jag fortfarande i sängen och ser The City. Snart ska jag ta mig upp ur sängen och bege mig till jobbet och senare väntar Vibble om jag nu har den energin, men det skall väl inte vara några problem.




Lördag

Efter att ha legat i sängen en hel vecka med hög feber och halsfluss är jag på fötterna igen, men fortfarande inte riktigt frisk. Men det kommer förhoppningsvis med tiden! Igår var det skolavslutning som sagt, jag tog mig upp från sängen och tog mig till skolan. Men snabbt där på hem igen till sängen. Kvällen tillbringades hos Gabbe, vilket var mycket trevligt till stor del. Väl i stan i rimlig tid och senare somnade jag gott i min säng.

Ikväll väntar en lugn kväll, antingen hemma med mys eller hos Ellen och Agneta med sommarkrysset, haha. Sommarkrysset är ju tydligen det som gäller, så man får väl passa på att uppleva en kväll tillsammans med dom. Lär bli trevligt!

S

RSS 2.0