s

har precis ätit och väntar på att gossip avsnittet ska bli klart, jag är så glad att det kommit! som jag längtat, annars har jag varit iskolan idag fick tillbaka mitt matte prov och blev faktiskt jätte nöjd :) sen var jag på stan och fixade med alla mina kort och löner så jag har alla sparpengar på samma konto! nu ska jag vänta vidare se avsnittet sen åka på spinning, var ett tag sen. hoppas jag inte dör bara, vore ju synd. haha! cha..



det här säger allt..


- bättre än alla andra


Feeling Better.

jag är trött men borde inte, jag har sovit flera timmar i min ensamhet med datan framför mig, haha. jag som skulle träna idag med jag somnade, såklart. nu har jag sett på massa gossipgirl, jag beundrar mig själv att jag aldrig tröttnar. idag såg jag på avsnitt 4 och det var väl nionde gången? die stina die. jag har faktiskt också funnit se walk to remember eftersom sist jag såg den med en vän, somnade jag såklart. folk som känner mig vet att jag somnar lätt, så nu fick jag iallafall mitt slut på filmen och jag är nöjd. jag saknar min syster hon kommer imorgon igen!

fuck it.

stöld grejen kommer aldrig försvinna tydligen, den 10 okt ska jag på förhör, och vad händer den 5e? Jo flytt till spain, så de blir ingen flytt för mig.
tack

peace

tack karolina!


yanke

har haft en riktigt tjejkväll, med allt man kan önska sig. mer från oss kommer imorgon!

stomp the yard

nu jag är uppe på benen igen, efter en lång kväll.. vi började iallafall hos martina, vilket var supermysigt massa tjejer och hade det riktigt trevligt! men jag kände mig trött i hela kroppen och helt konstig, så vid halv 12 tiden gick jag till elin där jag slocknade snabbt i en säng med en alvedon vid min sida började jag må bättre. jag sov sov och sov, tills klockan blev mycket och jag och julia gick hem till mig och dunkade på musik, haha.. och senare fick oväntat besök utav några grabbar och vi satt på en film och somnade till den, och dom gick hem och jag fick sova. idag ska jag bara ta det lugnt, ikväll ska jag träffa en speciell vän. nu ska jag se på stomp the yard, igen. cha!


jag har inte ord som beskriver mina känslor till dig, k.

something special

du är bäst karolina sedersten, jag vet vart jag har dig! tack..

something special

du är bäst karolina sedersten, jag vet vart jag har dig! tack..

to you

För länge länge sen så fick jag veta av min vän Jimmy att han tyckte om en tjej, en tjej som jag aldrig pratat med eller visste särskilt mycket om. Men han främställde henne som en underbar person och han frågade om råd hur han kunde få henne, dålig på kärleksbekymmer som jag är vet jag inte riktigt vad jag sa eller om han använde mina råd men de blev dom iaf. Sen gick de en lång tid och tg slut mellan dom och hon var ensam, ensam och stark. Genom en annan god vän Elin lärde jag känna denna människa, de klickade direkt mellan oss och vi tillbringade en underbar sommar tillsammans, hon var min andra hälft. Hon är den som får mig att skratta och de är hon som får mig att må bra. Jag har nog aldrig talat om för henne hur betydelsefull hon är och vilken stor plats i mitt hjärta hon har. Hon är som en sol och en magisk människa, hon är min chombo. Vi hade iaf en jätte mysig sommar och vi gjorde saker som jag inte hunnit med på flera år, de va hon och jag. Snart åker jag och de är hon som kommer göra ondast att lämna, allt vi gjort tillsammans och allt vi lärt varandra. Vi har båda varit ledsna och vi har alltid funnit för varandra, vi blev tighta på några dagar sen fortsatte de bara inget snack om saken, vi var ifrån varandra ett tag under sommaren då jobb tog över. Men nu är vi tillbaka där vi var förr och jag är evigt tacksam för din vänskap. Du är en sann vän man verkligen kan lita på.

Jag älskar dig Stina Nyberg
/kkey

vissa kallar dig tia, nu vet du..

nu har vi träffats i snart fyra år, det har varit bland dom fyra bästa åren i mitt liv. du borde verkligen veta hur mycket du betyder för mig, vi har delat något som ingen annan gjort. jag har aldrig haft någon som dig tidigare i mitt liv, även fast jag tycker att du förändrats mycket på sista tiden, men gemfört hur du var förut men du gjorde ditt val och kanske jag också en gång och jag vet mycket väl att du tycker att jag förändrats också men jag kunde inte anpassa mig längre till er och ville upptäcka nya saker, men jag vet alltid vart jag har dig och även er.  vill jag att du ska veta att du är en dem som betyder mest för mig. men tänk på vad du gör nu och i framtiden, du vet mycket väl vad jag menar.. jag älskar dig!


congrats.

helgalen kväll, fast underbart. fast super med alla tjeer! och killar.... började hos karr och slutade hos ronja, jag älskar ronjas hus mer kan jag ine säga. orkar inte skriva mera, imoron åker mammse och pappsen bort och jag har fullt schema från morgon till kväll, martinas midda på kvällen som sagt! yee. sleepwell


GRATTIS MARTINA PÅ 17:års DAGEN!!!!!!!!!!!! <3<3<3<333<3<<3

sitting hemma hos karrrrrnnnn

Hej hoj hallåj! i´m sitting hos karrn (lill-pasen) på en trevlig avfärdsfest, eller de är INTE OKEJ att hon åker!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ledssamt, hon fick öronhängen och en ring av mig i "present" en vänskapsförlovningsring så hon ska tänka på mig där borta! :) hehehe,
give meeeeee, ye, i like you elino.. hej //hemligt hästbloggare(stina nyberg)


STINA NYBERG KARRRRRRRRRRRRROOOOO SEDERSTEN & ETT HEMLIGT MINLÄGG FRÅN EN VÄLDIGT HEMLIG PERSON!!

HEJ HOJ HEJ DÅJ!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Stina och Karr här. Nu har massa tjejer kommit, mina favoriter. Elin kom till sist ändå, bra val! Snart ska dom andra också komma hit, hoppas jag. Vi kommer med mer info sen!

Sen har jag fått massa fina presenter av alla också, fråga inte varför dom är så snälla! ni är bäst.

lycka till p18 imorgon också, ni är bäst ni med.

hemma bra

De börjar inte bra, när jag skulle ta in några kuddar satt en feting på en av kuddarna, den liksom stirrade på mig. Han sa hej och jag mådde dåligt sprang långt därifrån. Min spindelrädsla lär aldrig försvinna.

Snart kommer Elina och Emma hit och hjälper mig lite,taktak.

Jag har en röd klänning på mig punkt

be strong..

idag är det mys fredag med massa tjejer och god mat, idag har jag varit på stan i timmar och fixat allt möjligt, hittade min jacka tillslut. tack! en till i min tusende samling, jaja..... TACK KAROLINA för att du skriver ut min drömmar, inatt hade du turen om att få veta hemligheten om mina gröna dagar. en annan natt kanske det blir en annan historia! jag gillar iallafall inte när folk svarar på det jag säger i sömnen eller skrattar då kastar jag ner en från sängen i sömnen, akt eer. nu ska jag sova och snartt kommer elin så skall vi göra iordning oss tillsammans..


Var stark T, alla våra tankar ligger hos dig.

byebye

Idag hade vi en jätte onödig dag i skolan, vi började klockan kvart över tolv och slöt halv ett. Så dagen har bestått av en massa bussåkande. Igår kom min mamma hem, tack gud för de. Jag åkte hem till Elin runt kvart över åtta och där var Stina också, vi kollade på Idol och åt massa gott. Tänk om de jämt kunde vara så. På söndag ska vi äta pizza hemma hos Elin och kolla på film. Ikväll kommer alla mina kära vänner hem till mig på middag, avskedsmiddag. Vi ska äta mat och dricka vin och ha de mysigt, jag har varit superstressad över att jag snart åker och måste träffa alla därför fick de bli middag och träffa alla samtidigt, kan ju inte bli bättre. Inatt sov Stina hos mig tack gud igen för de, jag klarar verkligen inte av att sova ensam längre, usch vilken panik jag får av de. Hon är så söt när hon pratar i sömnen, nattens ämne var en grön drake som hon verkade ha stora problem med. Sen när jag skrattade åt henne vaknade hon till och knuffade ut mig ur sängen...tack! Hon försov mig och jag fick vibbar av en annan männsika som också alltid försov sig och jag fick vara mamma igen. I skolan har vi tydligen liten hemlpig piercing studio och idag var de en kille som tog hål i den där flörpen som är under överläppen(?) ajajaj va ont de måste gjort. Mamma är i fullgång med att laga mat och jag ska snart börja städa... Palla! Men snart kommer förhoppningsvis Alina hit och hjälper mig tacktacktack.


www.aboutalina.blogg.se taaack

my boo.

haft en hel mysig dag på stan med alina karolina och även elin på slutet, hittade min älskade plånbok tillslut och lite underkläder och en kjol jag tänkte ha på mig någongång i helgen! imorgon börjar vi med karolina lila tjejmiddag, kommer bli super och på lördag är det dags att fira martina! blir ju en del samma folk både på lördag och söndag, men det gör ingenting! nu skall jag fixa lite saker och senare åka ner till elin och se på idol och även kommer en och annan förbi också!

23.10

nu har jag sett på idol och någon ny serie! var faktiskt rätt bra, nils är min idol skönare människa är tveksamt om man hittar. jag var iallafall på core idag och fick sällskap utav rita och martina.. annars har jag pluggat matte igen, tobad. idag frågade jag ellen om hon kunde dom sex första boxstäverna på tagent bordet, jag syftade alltså på "qwerty". jag trodde såklart hon inte kunde det, eftersom jag blev förvånad av att typ 5 stycken i min klass kunde det och trodde det var proffsigt. och tro inte att hon svarar: jag kan säga alla tagenterna på hela bordet utan till.. haha, det var fan inte det jag ville höra, den tjejen kan inte haft mycket att göra när hon var liten!

best of the best.


People come, people go.

Bloggen krånglar as mycket. Jag blir arg. Jävla skit. Snart ska jag träna core! Det ska bli jätte skönt. Senare väntar matte och idol! Annars blev det en kort dag i skolan. Sedan till stan och fika med Fanny, Karolina och Jonna. Jag har hittat en jätte fin halsduk och kofta. För imorgon är det löning. Allt är så bra just nu, I love it. Cha!

I'm falling in love.

Nu har jag sprungit runt i hela huset med min pälsmössa, I love.. Min wok blev iallafall jätte god, nu har jag också varit duktigt och pluggat massa massa matte och även klämt in lite idol! Just nu ligger vi i sängen och ser på någon serie från gotland och strax väntar GossipGirl.

baby I just don't get it

Baby I just don't get it Do you enjoy being hurt? I know you smelled the perfume, the make-up on your shirt You believe all stories I know that they're all lies Bad as you are, you stick around and I just don't know why.

our last summer..

idag har jag och min syster haft en riktigt mysdag, vi har hart ute och gått i det fina höstvädret i solglasögon, haha. runt på skarphäll? handlat wok eftersom jag har blivit tvungen att laga middagen idag...... vi har iallafall letat efter bord och stolar till mitt rum och datan, stolar hittade vi iallafall, men inget jävla bord.. idag har jag även fått en pälsmössa av min syster, så nu är jag redo för minus grader och ÅRE. ikväll ska jag plugga matte eftersom terminens första prov kommer på torsdag, så det blir till att plugga ikväll! skriver senare, tja

thanks

Det är så skönt att veta vart man har folk, jag har nog aldrig blivit så chockad över hur besviken jag kunde bli. Men vad kunde jag förvänta mig av min bästa vän, precis... ingenting. Jag förstår inte hur man tänker, hur kan man stå i timmar och predika om hur mycket man kan lita på en människa och sedan får man reda på att allt man sagt är sagt för längesen, varje detaljt. Du är fan värre än gotlandsrykten. Ta inte åt dig, för jag vet att en speciell preson tar åt sig som inte borde. Du är fortfarande min bästa.

LYCKAHAPPYGLAD

Jag är glad just nu, varför vet jag inte. Jag är med Stinaminfina och emmaslemma vi kollar på film och har ätit massa gott. Förut var elin och julia här också. Jag fick en ny mobil idag också, den är söt... Eller jag vet inte men den är touch, och jag är faktiskt först på gotland med att ha den. Imorgon börjar jag halv ett med Spanska, tack gud för Luis. Jag måste verkligen prata med honom om min mattelärare, jag klarar inte av henne. Hon gör ju så att man inte går till skolan.

Jag älskar livet och jag åker om 12 dagar.




spyr

Gimmie Gimmie

ingenting förvånar oss längre, exakt ingenting..... vad kommer här näst?

de gör fucking ont

jag blir förstörd av de här.

fuck you PÅ RIKTIGT FY FAN

love

fuck it


s+k

Alina hörde av sig för ett tag sen och bad mig komma till säve, och toffel som jag är kommer jag krypandes.Vi pratade en massa och sen skulle  hon till Maxi och jobba i sitt lila minihus. Jag mötte upp Stina och vi cyklade hem till mig. Just nu kollar vi på tv och pratar om allt mellan himmel och jord, fyllor, oklara par och en massa annat. Snart kommer pappa och hämtar mig och då ska vi till expert och fixa en ny mobil förhoppnigsvis. Jag har tappat bort både kartong och laddare till lånemobilen så jag har tagit min brors laddare och ska lämna den....  Hoppas han inte märker något. Ikväll har jag inga planer, jonna ska komma hit och hjälpa mig med matten, på tal om matte så är min matte lärare ett ccccpp. Seriöst. Kursen är inte ens slut och hon säger att hon kommer sätta IG på mig och ringa min mamma och massa. NÖDVÄNDIGT. Om inte ens en kurs är slut har hon ingen rätt att sätta ett felaktigt betyg, för jag är faktiskt ganska dukigt... om jag vill. love kkkey


Nu är skoldagen slut som sagt, skönt. Jag och Elin tog oss hem till mig på en håla som vi gjorde själva, och la oss i sängen och såg på GossipGirl, jag tror den serien är det bästa som hänt mig, i looove. På onsdag kommer avsnitt 4, yeee. Iallafall åkte jag tillbaka till skolan och Elin rörde sig hemåt, jag hade cp engelska vilket inte är mitt favorit ämne. Men jag roade mig på annat sett med mina roliga klasskompisar. Nu sitter vi i soffan och ser på Greek, ikväll ska jag på Power Yoga och senare ska jag nog träffa en kär vän. Vi säger Chao!


thug life

Hela helgen har varit dålig, jag har mått dåligt och varit ledsen. Som tur är kommer Jonna och räddar mig när de va som värst. Vi åkte ut till hennes stall och myste. Vi pratade en massa, vi har ju nästan inte träffats på hela sommaren. Sen åkte vi hem till henne och åt mat med hennes pappa, emma och clara. Vi bestämde oss för att kolla på bio så vi beställde biljett och sen var de iväg. Vi kollade på filmen Patrik 1,5 den var faktiskt bra. Vi åkte hem och kollade på de vi längtat efter hela sommare, ANDRA AVENYN mmmm va bra de är. Efter de åkte jag hem till Viktor och kollade på film med han och kim. Jag råkade somna där och försov mig imorse, men jag hann till skolan iaf tur är väl de när man har matte. PURO. Snart ska jag åka hem, min käke och alla mina andra sjukdomar mår inte bra och jag är alldeles för trött. Undrar om min pencelin verkligen hjällper för jag känner inte att jag mår bättre nånstans... Ska förhoppningsvis träffa Stina lite senare.

xoxo love kkkey

- det är sånt här man skulle kunna döda för


det snurrar i min skalle

idag vill alla läsa våran blogg minsan, konstigt. det går upp och ner hela tiden men läsare, jaja vem bryr sig. jag är vaken nu iallafall och har precis ätit frukost med min syster men hon gick där ifrån eftersom jag satt och åt smoothie, som innehåller frukt och då lämnade hon köket. maaan vilken töööööönt hon är.. innan hon går säger hon: kan inte du och dina jävla fruktvänner gå här ifrån. slutpratat om henne, hon är egentligen inte värd att nämna, nu ska jag plugga matte tyväär, sen åka till gymmet och kanske träffa mina vänner ikväll vilket jag behöver, chaaio!


i wonder

I can't wait to see you
Want to see if you still got that look in your eyes
That one you had for me before we said our goodbyes
And it's a shame that we got to spend our time
Being mad about the same things
Over and over again
About the same things
Over and over again
But I think he's leaving
Ooh man he's leaving
I don't know what else to do

I remember the time you left
I remember the last breath you took right in front of me
When you said that u would leave
I was too damn stubborn to try to stop you or say anything
But I see clearly now
And this choice I made keeps playing in my head

<3

cartoons

nyss hem kommen, från en rätt hyfsat kväll vid Jocke. jag dog i början men sen drog det igång, alla var på topp utan alkohol i kroppen vilket kändes perfekt! vi dansade, sjöng, spelade spel, film och massa mer. Alla mina små älsklings killar var på plats, jag och Per fick även ett sent natt besök på MAX där man möts utav en stor del halv-fulla media människor, haha. Mer vill jag inte säga om det, nu ska jag se på film och sova. Och morgon ska jag kanske spela golf? hör och häpna..

die

kom nyss hem, har sett mamma mia med min familj och sen vart hos X antal personer och hämtat saker. och hemma vid joanna var det full rulle även fast inte gästerna kommit, alina var fulast, förlåt men fan. hoppas dom får en rolig klassfest iallafall! skall göra i ordning mig sen åka till Jocke, seya

.

jag blir ledsen

sometimes.

nu har man vaknat ätit och fått många timmars sömn, så nu är jag tillbaka till verkligheten. igår började vi vid joanna och hade trevligt, taxin rullade redan in vid halv 11? och vi tog oss ut, väl på plats och hemma vid malin var det folk mycket känt folk men även okända, träffade även "brorsan". haha, oväntat men väntat. folket började rulla in och då var det igång, mycket äldre folk och vi kände oss lite unga, men det funkade.. haha! folk började åka hem hyfsat tidigt faktsikt och vi drog oss vid typ halv 3 tiden, då festen spårade ut och alla stog på bord, stolar och allt man kunde synas på,  men orkar jag inte berätta mera. nu väntar träning och bio och sedan en surprice tonight!


docdoc

Kom nyss hem från doktorn, men han ville bara prata om mitt epilepsi anfall i Italien så jag blev lite trött på honom, så stammar han också så de kändes som en evighet... Jag fick iaf medicin, jag hade infektion i käke och spottkörtel och öron&ögoninflammation så mitt ansikte gör förbannat ont. Snart ska vi hem till Familjen Nysell, alla är borta förutom Ulf, han och pappa ska laga Sushi till mig. Ikväll ska alla mina vänner hem till Malin på födelsedagsfest, hoppas ni får de underbart kul! Själv ska jag väl kolla film... Jag är arg

tonight is thee night..

en kort dag blev en lång helt enkelt, långa håltimmar och en tröttstina. kom inte hem för ens timmar senare efter jag slutat, jag är sämst. snart ska jag träffa fanny och det känns som vi har mycket att fixa men jag vet inte riktigt vad? tonight är det malins födelsedags fest och jag hoppas det blir kul. kvällen börjas hos joanna och avslutas antaligen vid malin får jag hoppas, haha. känns som så mycket händer om helgerna nu, imorgon lär det ju bli fullt upp och nästa fredags är det Karros avskeds middag, om jag fattade rätt? och på lördagen är det Martinas födelsedags middag, allt på en gång. det blir iallafall en massa tjejmys, vilket jag älskar! skriver kanske när jag kommer hem inatt om jag kommer hem som sagt..


hurts

Nu ligger jag hemma i min säng, skulle egentligen varit i skolan. Men jag har fått ett problem, hela min käke är helt svullen och kan inte röra min mun, mina tänder trycks emot varandra den har alltså låst sig. Och de gör ont i örat och ner i halsen. Som tur är har pappa semester så han kan hjälpa mig med mat och sånt. Jag har bara fått i mig vatten men han ska snart till pastavagnen så ska jag försöka få i mig lite. Vi har telefontid hos doc klockan halv tre och jag kan inte v'änta så länge!! Palla. Om de blir värre åker vi in till Akuten, för de gör äckligt ont de här. Och kim slutar inte förrän klockan halv två, de är ju också en evighet till. Ikväll ska jag bara vara hemma, inga andra planer. Pappa ska laga jätte god mat till honom och mig, om jag nu kan äta.... Mamma åkte till Turkiet igår, de är hemskt när mamma åker jag saknar henne redan. Hon är verkligen min bästa vän. Klockan halv två ska jag vara nere på biblioteket med klassen men de känns inte som att jag kommer orka de, jag får se jag har missat tillräckligt i skolan. Nu ska jag försöka äta.
peacebre /kkkey

                                                                                 

shine

helloyellow, nu sitter jag och ser på typ amerikanska gladiatorerna med min mamma och pappa? dom sitter och säger, ojojoj, nejnej, hur ska det gå? aj...... dom är för gamla för sånt.. annars har jag varit i skolan idag, sen sett SATC och tatt min vanliga dags sömn. sen blev jag sällskap till alajna som skulle se på sin bror medan jag såg på lite lammkött, men fick höra att det inte var lammkött eftersom dom endast bara var ett år yngre än mig? samesame, lammkött vilket som? gute vann iallafall, och alajna vart glad. sen följde jag en kär gammal vän hem och drog mig senare hem och på vägen mötte amanda, vi pratade om allt mellan himmel och jord. jag blir så glad utav den tjejen, hon är verkligen bra! nu skaa jag fortsätta digga min house musik, eftersom jag har fått en hemsida med massa musik som är värd guld. nu ska jag se SATC och drömma mig bort, imorgon är det party som gällaaaaaa. cchao!


dedicated to...

Detta inlägg är tillägnat Pernilla Hellqvist som förövrigt är världens bästa människa, men idag tog hon tid och satte sig ner och hjälpte mig komma igång med mitt Georgien arbete, de va som en sten som lossnade. De arbetet har verkligen betungat mig, men nu känns allt mycket bättre. De uppskattas verkligen P!!

Imorse väckte pappa oss med skrik och jag skrek förstås tillbaka, du måste blivit jätte rädd haha. Men sen när jag väl kommit till skolan fick jag ett förlåt sms av pappa och då kändes allt bättre. Igår hade vi en jätte mysig kväll, vi köpte godis och kollade på Idol med mamma och pappa. Idag så stannade fem från klassen kvar i Slite, vi hade föräldra möte klockan fem och vi tyckte de va onödigt att åka till stan och vara där en halvtimme och sedan åka tillbaka. SÅ vi hade istället en jätte mysig eftermiddag med öppen brasa och musik och sång. Ni är bäst.


Nu är de exakt sjutton dagar kvar tills vi åker och jag börjar verkligen bli nervös, jag är så rädd att förlora saker, vänner m.m. Men jag får se, jag måste ju prova iaf. Nu ska jag träffa FancyFanny.
peacebre /kkkey

I got a dream..

Idag har jag kört bil, och oj det gick faktiskt jätte bra. Började inte hoppa så värsta mycket som tur var. Sen har jag sett på Sats typ hela dagen sen åkte vi till ThaiThai och köpte jätte god mat tillsammans med min mamma och syster, just nu ser jag på idol med syster min. Ikväll skulle vi egentligen haft tjejkväll och ätit ostbricka men Fanny skulle jobba, så det blev ändrade planer.. Ciao!

God Damn You're Beautiful


sleeptime..

jag är nog lite trott idag, somnade när jag kom hem såg jag Satc filmen men min syster, fast jag somnade. När jag vaknade visste jag inte om jag ätit eller inte, och min syster kunde såklart inte bara svara ärligt utan skulle börja driva med mig eftersom jag inte haft koll på något. Jag hade iallafall typ gått i sömnen satt mig vid bordet tatt sallad och bara ätit all avocado, sen gått och lagt med och vaknat vid 8 då dom skriker att det är idol och ser ingenting imed att jag somnat med linser. Nu har jag iallafall skrivit klart mina svenska arbeten och ska se GossipGirl avsnitt 3, som släppts idag. luccky me, nu kommer jag sova bra. Imorgon ska jag göra något, men kommer inte ihåg vad.........

som sagt, GRATTIS STARKEN! så i helgen blir det väl till att firaa.

sleep tight

Imorse ringde Fanny mig tydligen för att få upp mig, men jag somnade om och glömde helt bort att gå upp. Men sen kom jag upp efter några arga sms. Jag åkte till hennes skola och njöt av en äcklig lunch. Åh herre vad mycket roligt folk som går där, vissa ser hela knas ut. Efter lunch hade Fanny en lektion kvar så jag gick hem och sov ett tag. Efter hennes lektion åkte vi till Ringduvan och fek(?) fikade med Alina. Fek låter så bra tycker jag. Vi skrattade och åt gott, efter några timmar kom en viss någon och hämtade Alina och jag och Fanny tog våra cyklar och trampade hemåt. Jag fastnade med min halsduk i hjulet och höll seriöst på att kvävas, de gjorde ont. Men fixarFanny räddade mig i sista sekund. Vi åkte hem till mig och åt mat med mina föräldrar. Ikväll ska mamma ha hem alla sina kompisar så jag och Fanny tog vårt pick&pack och gick hem till henne där jag sitter nu, ikväll ska vi till O'learys och kolla på fotboll med Isak som förövrigt fyller år idag, jag känner dig inte men grattis iaf. Jag och pappa körde lite bil idag också, han sa att jag va jätte duktig och överraskad över hur bra jag var. Jag har aldrig i mitt liv suttit bakom en ratt förut, de va läskigt och ganska svårt. Nu kom Fanny nyduschad och fin så jag ska dra. peace bre.

GRATTIS MALIN OCKSÅ

2classmates

Jag har funnit några nya vänner i min klass idag, cool. En utav dom heter Sebastian vi hade ett långt samtal om tjejer så frågade jag varför han inte hade någon tjej då, då sa han: Dom förstör bandet. Då frågade jag honom, tycker du att din tjej ska vara hemma jämt eller? Då sa han såhär: Vet du varför tjejer har små fötter? Jag: nej ingen aning. Sebestian: För att dom skall kunna stå så nära spisen som möjligt....... 
Så nu vet jag varför jag har storlek 36, tack Sebastian.

En annan kul sak jag fick reda på var att Fredrik OrAva (är du nöjd nu?) är portad från MAX för att han var full och fyllde på dricka för många gången, sen att han är efterlyst i Malaysia för att han lagt upp typ filmer, musik och sånt och sen tog polisen just sen och skulle kolla upp den, imed att det är olagligt..  och data basen på just den här sidan låg i Malaysia och där fanns han med i Malaysias databas, med namn och ipnummer. Grattis fredrik, du får aldrig åka dit.. hahaa.

Jag börjar trivas i min klass, fortsätter i den här stämningen så ska det nog rulla påå.

yesyesyes

Nu var inventeringen klar, de var sjukt segt men jag har alltid kul med Helena. Nu är mormor här och vi kollar runt på Andra Avenyn sidan den 21 september klockan 20.00 så alla ni AA älskare vet. Gud vad jag längtar. Under hela jullovet kollade jag och Jonna på 92 avsnitt, vi kollade hela nätterna och åt glass med fruktcoctail de va livet de. Saknar de. Nu ska jag ta ett långt och skönt bad, blev helt slut av allt räknande. Imorogn ska jag och pappa åka ut i en skog och köra lite bil, jag har itne gått dend är kursen än men jag ska bara lära mig vad en gas och broms är typ... Jag har aldrig suttit bakom en ratt så jag är lite nervös. Min mongo bror vill ju inte ens ha de, och han är 22. yeah you heard me. Nu är mitt bad klart, peaaace bre.
  bebe

caaty

Trevligt att Karro skrev lite i bloggen för en gångs skull, haha.. men det är bra då slipper jag skriva om helgen, det räcker med att jag säger att vi haft det jättejätte mysigt och roligt tillsammans. Annars har jag varit iskolan idag som vanligt, helt okej. läxorna börjar ramla in och det är väl så det skall vara. idag kom mitt brev från körskolan typ, och nu får jag börja rulla ute i trafiken, se upp! så det blir nog en liten trip ikväll, just nu laddar jag Sats och Morgon Pålsson som jag skall se ikväll, skriver senareee.


home sweet home, eller?

Ja nu är vi allafall hemma och ingen skadade sig, eller alina hade ett missöde men hon tog de med en klackspark. Att gå i klackar och stor väsk i stockholmstrappor var visst ingen hit. Vi hade de iaf hur bra som helst, vi tog de bara lugnt och njöt av varandras sällskap, precis som tanken var. Vi fiskade en gång också men utan resultat, inte ens ett bottennapp fick vi tag på, men vi vara lika glada för de ändå, ingen hade ändå vågat döda den.


Idag vaknade vi i tid och jag kände inte alls för att gå till skolan, men med tanke på mna mattekunskaper så kände jag att de  va lika bra att dra sig upp. Väl där gjorde jag ändå ingenting, jag satt och målade hela dagen... Mindre smart. Min mobil har kvarit knas sen vi var i Årsta, jag har inte kunnat skicka sms men snällaste Ronja Ronie Persson hjälpte mig eftersom min största skräck är telefonen och ringa jobbiga samtal. Jag vågar inte ens ringa och beställa pizza. Imorgon är jag ledig, på onsdag också men iaf imorgon ska jag först luncha med Fanny, vet inte vart än men de lär bli Säve skolan, om jag vågar... Sen är de fika med mina underbara, Alina Stina och Fanny.

Nu snart, eller klockan fem är det inventering med laget, jag är inte ens en del av laget men sånt här ska dom dra med mig på, jaja. Man ska ha med sig en person som är över 15 som ska hjälpa till, men vem är så dum och går med på sånt frivilligt? Någon dum kanske, jag kommer iaf ensam. Sen ska jag göra lite matte och träffa kkkk. Jag är trött och ska sova länge imorgon. Skriver kanske senare om hur inventeringen var... Säkert super kul.

peace påre. /kkkey


                                            
                                                                                                              <3

All good things comes to an end...

nu är vi tillbaka på ön, efter en längre tids resande än vad vi hade tänkt. inne i city vid 6 tiden när vi räknat på typ halv 5-5? jaja, nu skall jag sova, skriver imorgon och lägger upp bilder! helgen har iallafall varit perfect, tack tjejer!

årstahavsbad

nu sitter vi här snart klara för att handla mat, alina duschar så man får väl passa på... igår deckade vi uppe på varandra runt halv 3-3 tiden, då var det dags att sova kände vi. efter mys nere vid bryggan, gossip girl, narnia och massa godis. och en del maskerade för min del (stina), jag hittade mycket intressant i garderoben. ni skall se på korten senare! idag ska vi typ fiska hade vi tänka, vet inte om det är vår grej men vi fixar! sen kanske vi tar båten och ett besök på Utö, vem vet... ikväll blir det god mat och massa mys och imorgon åker vi in för att fika, äta lunch och vandra runt i storstaden! heeeeydåe.

sthlmsthlmsthlmsthlm

Nu drar vi till Sthlm och Skärgården, back on monday... (skriver kanske om vi får låna alinas uppkoppling,  men det är fan tveksamt. ) Alldels strax kommer pappa leffe svangren, ciao!


give it 2 me baby, you are best


after tonight..

heeeeeej, jag hänger vid datan som vanligt.. har sett första avsnittet av gossip girl säsong 2, jag blir kär helt enkelt och känner mig alldels lycklig. jag sparar det sista tills jag ska lägga mig.. annars har jag försökt packa, det går inge vidare, jag vill bara åka här ifrån och slippa tänka.. annars har jag sovit flera timmar idag, undra vad som fått mig att bli så trött, haha.. sen har jag haft slagsmål med min syster också, om väskor....... hon ska nämligen också till sthlm i helgen och träffa vänner. jag ska ta massor med bilder och visa er vad vi gjort hela helgen, nu vill jag bara sitta på båten och åka här ifrån. ciao!


fuck me school

Som jag sa förut så har vår bästa lärare bytt skola, så nu har vi en ny... Och herre min skapare vad mycket plugg vi har fått, vi är inte vana med sånt här. De blir en chock. Jag tror inte ens jag lär mig mer av de här, våra diskussioner och arbeten känner jag är mycket mer givande. Jag har ett arbete som jag inte ens börjat med som ska vara inlämnat imorgon, men jag ska till stockholm så jag kan inte gå till skolan och då kanske arbetet blir lite sent, alltså mer tid att jobba med de. Ingen förstår hur lägligt helgen med mina bästa i skärgården kommer, de är perfekt och de ska bli så skönt. Bara att få vara, vara med mina bästa. Dom är så jävla äkta. Jag åker hem med 12.40 bussen och då ska jag ta tag i mitt liv och börja jobba med mitt arbete, blä. Snart får jag min nya mobil också, bra bra.

lillebebiss


idag har min lilla trollunge stått upp själv för första gången......b

hej höst....

nu har jag plockat fram allt som tillhör hösten, vantar, mössor, stövlar, stickat, och allt är bara varmt och skönt. så nu är jag redo! och har även rensat ut sommarkläderna som jag känner att jag inte ens vill sätta på mig längre, jag längtar till hösten och dess mörka kalla höst kvällar... allt i mitt liv känns så bra just nu, allting flyter på och tillomed skolan är rolig. och bättre känns det när jag väntar mig ett jätte mysig helg i skärgården tillsammans med mina kära vänner!
jag hittade en ny kamera på stan idag som jag är väldigt sugen på att köpa, men det känns som mina pengar bara frullar iväg. i höst ska jag leva ekonomiskt, good luck! jag ska iallafall kolla på kameran imorgon med min pap, han är med high än jag på dessa grejer, eller han tror iallafall själv att han är det, jajaa. nu väntar ondskan i min säng! sleep well..


.......

chaithaikaaj

dagar bara rinner och försvinner förbi, mycket tid har tagits till att planera våran turkiet resa... men vi la ner det stora projektet, tog för mycket tid att fixa allt möjligt. så det blir väl spontan resa senare till laas palmas, och i helgen blir det sthlm och skärgården. kanske inte riktigt lika bra som varma turkiet men massa mys på hög nivå tillsammans med tjejerna är bra det med! Annars var vi på stan igår och fikade med massa tjejer, har massor med fula bilder som jag bara måste lägga upp när jag hittar min sladd till mobilen, dom är fan så fula jag lovar.. träffade även big J, min mr X som man kanske skull kunna kalla det.. men för mig är det bara big J.
idag slutade jag tidigt och träffade alina karro och fanny och vi åkte och åt lunch på thaithai och pratade och skrattade en maassa, nu skall jag städa mitt rum och träffa fanny senare och se på idol..

what I want..

  








storstadsidyll

Idag fick vi en skön sov morgon, vi försover oss alldeles för ofta de är inte lika bra. Jag började iaf kvart i ett ute i Klinte med älskade Luis, seriöst bästaste läraren, och vi har förlorat honom. Spanskan har blivit roligare och jag känner mig ibland ganska duktig, iofs går jag bara steg 2 men ändå. Vi slöt tjugo över två och nu är jag hemma, träffade Izabella för en stund sen och vi pratade en massa, just nu är Elina hemma hos mig och äter chips, bästaste chipsätaren. skulle egentligen träffat Stina och Fanny men dom sviker som vanligt med att gå på stan, töntar. Den 18e drar vi förhoppningsvis till Turkiet, skönt som fan att komma iväg, avslutningsresa för mig haha. De jobbiga är att mamma och hennes kompis ska åka samtidigt, men vi får se hur de blir., ALINA ska också med såklart. Nu ska jag och Elina köpa ananas, jag hör av mig.









ayyayaa


i'm so sick of love songs

dagen har varit lång med samtidigt inte, jag är sjuk och jätte förkyld.. min hals är svullen och mitt huvud dör snart, annars lever jag väl någolunda. får se om det blir skola imorgon, hoppas jag blir bättre.. annars träffade jag fanny ett tag efter skolan, åkte ner på stan och fixade en del ärenden. nu väntar jag på att få tag på alina så jag kan få lite bilder sen lördags som jag kan ladda upp, nej nu ska jag krypa ner under täcket och ta mig en kopp te, skriver kanske senare!

karolinastina.blogg.se


    STINA                                                                                 KAROLINA




Just nu, sitter fanny på mitt golv och läser tidningar, vi har haft en heldag med film, massa mat och gott..
Nu skall hon snart röra sig hemåt i kylan, god natt. Bilderna har inte kommit ännu, imorgon!

just dance

Nu sitter jag på mitt rum och kollar på film med mamma, bakfyllan börjar avta men förkylningen har printat sig fast i min kropp. Jag hatar ångesten efter alla fester, ångest för ingenting och ångest för massor. Igår var de insparken 08 jag kommer inte ihåg så mycket, eller de fanns nog inget speciellt att komma ihåg, att jag åkte fast för att jag drack en cider kommer jag ihåg, jag har tröttnat på polisen. Jag har alltid otur. Innan festen var vi hemma hos finaalina, vi satt på hennes balkong och drack och njöt av sällskapet, de va riktigt trevligt och jag önskade att kvällen kunde ha erbjudit lika mycket nöje hela tiden. Men massa snack med personer man inte tycker om och kanske ett och annat knytnäve slag av Ronja men inget illa menat, she's the greatest! Snart ska jag hem till my boo och sova. Imorgon är de skola och de känns lite tungt, och på tisdag ska vi till klintehamn. Jag ligger jätte mycket efter i skolan och de är riktigt betungande, men jag är så trött på skolan och allt känns meningslöst. Jag åker bara om ngra veckor och de känns som att de tar för mycket plats i min hjärna. Mamma åker utomlands med sin bästa kompis veckan innan så vi hinner bara ses tre dagar innan jag åker. De är så mycket man vill hinna med, vill hinna träffa alla. Jag har för mycket i tankarna, behöver få bort de. Vi har förresten hyrt en värdelös film vet inte vad den heter men de är med Mikael Persbrandt, den är väldigt deprimerande gör söndagen ännu bättre, fy fan.
Nu ska jag sjunka ner i vårt badkar och ligga där en bra stund, min kropp är sten.
Men mitt brännmärke från emmas cigg skrämmer mig lite, hett vatten mot de kan inte vara skönt.

emma annas baby

/kkkey

då var man insparkaaad också,

Sådär, då var min första och kanske sista inspark avklarad.. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga, men jag tyckte inte det var roligt mera trevligt att prata och träffa folk. En del saker hände ju iallafall kan man ju säga, men det är väl sånt man egentligen inte skall komma ihåg dagen efter, haha. Iallafall började vi kvällen hemma vid Alina precis snett ovanför insparken, så vi hade koll på läget och när folket började rulla in. Sen var det bara att börja vandra ner. Förfesten var iallafall absolut bäst och trevligast, vi hade jätte mysigt med bara massa tjejer säkert upp mot 20 stycken från olika håll satt vi där ute på deras stora balkong med havsutsikt och taggade till massa bra house musik. Senare gick vi ner och träffade folk, dansgolvet var rent ut sagt kaos och där kunde man inte ens befinna sig.. Där kan man säga att man blev insparkad och utsparkad på golvet. Kvällen blev lång iallafall och kom väl runt 3-4 tiden, alldels strax kommer Fanny så skall vi väl återhämta oss tillsammans, med film och massa olika goda smoothies, lägger upp lite fina bilder senare! :)

paarrtyy

Nu har jag nyss kommit hem från hockeyn, det var ändå mer okej än vad jag trodde.. vi kom dig och fock någon sorts liten buffe, och sen fick vi gå och sätta oss där uppe och dom bjöd på fika och sånt. Men vi orkade inte stanna hela, så vi åkte hem... annars blev det rätt sent inatt, med en del hyss på gång, hahaa.. jaja, nu ska jag packa allting och städa mitt rum och senare åka till fanny och sedan bli hämtade och dra oss vidare till Alina på förfest och kanske fest i huvudtaget, det kommer bli en massa tjejer, kommer säkert bli jätte mysigt och roligt! Och sen drar vi oss kanske till insparken det återstår att se, vi har ju nära dit iallafall, det är ju ett plus.. jag uppdaterar kanske senare från Alaajna om jag har tid, ciao!

nu är det över, äntligen..

Nu sitter jag hemma vid Emma, med elin och elina.. nyss så kom per också. Nu ska vi alldels strax rökavattenpipa, men det verkar inte något vidare med kolen på spiser, dom bränner väl bränna upp huset eller något. Annars har vi bara sett på film och myst ute på terassen. Imorgon är det party som gäller, vet inte riktigt om det blir insparken för vår del, hört dåliga ryckten saker, men det blir att se. Annars blir det väl bara någon schysst hemmafest, det ordnar sig! Skall även på hockey imorgon(?) med familjen, tro det eller ej. Men jag och min syster är tvugna och följa med, har blivit bjudna op någon grej, Jippieeeeee. Karro är nog med MR X, i think... Nu ska jag gå tillbaka och bli sociaal, ciao!

när vi glider

Jag mår illa och mitt huvud verkligen dunkar! Om man kollar på mig så blir mitt huvud 2 cm större varannan sekund då de dunkar. Min lärare har försökt få i mig vatten men bara tanken av vatten får mig att få ännu ondare. Sen lill Jockes oklara sms gör de bara värre, bara att han sitter en halv meter ifrån och glor på allt jag skriver gör de ännu värre. Jag saknar Stina. Jag var på elevrådsmöte idag och de var nog en av dom konstigaste stunderna i mitt liv, vi började att skrika på varandra, de va en lek. Vi sparkades och slogs, sen satte vi oss ner och pratade om sklan som att ingenting hade hänt. Jag är ju ny där och tyckte att allt va jävligt märkligt men de kanske är så man gör på elevrådsmöten? De va äcklig mat i skolan, kassler och ris i en röra va fan. Jag längtar efter min säng, min egna. Jag har inte sovit där på tre veckor och jag saknar den mmm så schöön.  Sen har de ramlat ner massa äckligt i tangentbordet de gör mig illamående, damm godis naglar och svett. Hu, ta mig härifrån.

Jag vill va highwon

fredag

Om ni vill veta något kul eller något.... Iallafall jag åker till Spanien om exakt en månad. Jag börjar bli nervös och jag har börjat tvivla, om de verkligen är de jag vill göra. Men jag åker iaf dit och ser hur allt känns. Nu sitter jag i skolan, i slite jaa och gör ett arbete om Georgien och Ryssland. De är seegt. Ikväll ska jag säkert träffa Fanny ett tag sen ska jag till xxxxx. För några dagar sen var jag och fikade med Alina, herregud vad hon får mig att må bra, nästan bäst. Imorgon är de förfest hos henne och de kan inte bli bättre, förutom dom som ska dit haha. Men iaf jag och Alina ska nog inte gå till Snäck och insparken, de lockar verkligen inte. Jag vill bara ha en bra kväll med dom närmaste.


/ k

I have a dream.

nu sitter jag i skolan och ska skriva om presidenter, vilket inte går så bra. jag fick John F Kennedy, det lär ju finnas fakta iallafall, vi ska redovisa det här idag också... senare ska jag träna tillsammans och fann, och ikväll ska jag ta det lugnt bara, dagen imorgon lär bli lång. har mycket som ska fixas och jag skall hit och dit, jaja...  back to school!

dddddd.

heeej bloggen, just nu ser jag idol och blev just ännu gladare än vad jag redan är utav han killen nils, vilken kille.. hahah. jag och min syster sitter här och skrattar iallafall.. snart skall emma ringa och säga något, jag vet inte vad. men det lär jag se, och senare till mitt älskade maxi för att köpa mat med familjen. eller pappa & lisa. min mamma har åkt på läger till fårö med sin klass, hoppas dom har det trevligt ute i skogen iallafall. annars har jag tränat med fanny idag på form vi var på aerobics och hoppade runt, haha.. jaja, nu ska jag fortsätta se och lägger upp bilderna från igår med carl senare, måste bara hitta min mobilsladd, som jag ska orka leta upp, jajaaaaa. heeeeeeeej.

super nanny stina..

jag har som sagt vart barnvakt ikväll, jag börjar bli riktigt bra. idag lärde jag carl att 2 stycken 5or är lika mycket som en tia. men det där kommer han väl aldrig komma ihåg, menmen.. jag kollade och funderade hur kul det kan vara att leka med sig själv egentligen. han lekte med 2 stycken påskägg, 2 kosedjur och en matta(?) genom dom grejerna fick han att matten blev vågor som man kunde surfa nu med äggen, och man fick även en ägghjälm på köpet. så 1 utav timmarna ut vi var tillsammans, resten ville han att vi skulle vara surfarna med äggskal på huvudet som surfade på huvudet. men man märkte rätt snabbt att vågorna han byggt utav matten inte höll för oss.. så vi fick bli byggare bob & co istället med äggskalen på huvudet. jag har faktiskt bilder, eftersom han är väldigt intresserad utav min mobil och gärna poserna framför den, jaja. jag lägger upp dom när jag får den andra datan.


annars har jag gått iskolan idag, slutade tidigt och åkte med fanny hem till mig. måste även berättade att jag och per fick ta tandem cykeln till skolan idag imed att han inte har någon cykel, så får man väl ställa upp.. men vi kom på rätt snabbt att vi var väldigt nördiga och ville inte ställa cykeln utanför skolan så vi gömde den i ett kvarter. så då vet alla som såg oss hålla på med något konstigt i buskarna tidigt i morse... iallafall åkte jag och fanny hem till mig och senare ner till stan och träffade karolina och alina, vi vandrade ner mot vinäger där vi fick i oss lite mat och sedan började vandringen på stan, hittade en del saker där tillslut. trötta efter stan tog vi även då tandem cykeln hem till mig, eftersom fannys cykel med fanny på är det fulaste jag sett, (fanny ta inte illa upp) det är cykeln som gör det fullt.. jaja, nu ska jag fortsätta fixa lite på mitt rum, och senare se på film. jag har som morgon imoooooooorgon, happy mee!


S. jag lägger in bilder på super nanny stina senare..

skolaa

nu sitter vi i skolan och jobbar med nk, toobaad. vi slutar snart iallafall, skönt... då väntar sängen!

2007-04-09

"I still I love you"

happyy

min data funkar nu, brabrabrabrabra rickard! det är vår snälla data kille. nu ska jag fira, lätt... sen ska jag träna och sedan se på fotboll med mina vänner hade jag tänkt.... :))))))

heheheheheheheh

jag skall berömma mig själv ikväll, först var jag och tränade med amanda på gymet, jag sprang och spraang och sprang... åhherre, bra gjort! sen kommer jag hem då får min syster fnatt och vi ska tydligen ut och springa, men jag vägrar så vi tar såna där gå stavar och ger oss ut i mörkret i mjukis dräkter.. men på vägen kände vi att dom där stavarna inte var våran grej, så vi dumpade dom i en buske så kunde vi ta dom på hemvägen tänkte vi utan problem... vi vandrade neråt mot havet och sedan in mot elin, där hon ligger så sött i sängen.. väl uppe där vi dumpade stavarna igen så hade mina ramlat om kull och jag skulle gå in och hämta dom, och vips så hade jag en hund bakom mig, bra jobbat! där skriver jag och min syster i kapp tills jag kom ut i behåll, och vi började sakta vandra hemåt... stackars dom som sov i huset, kan inte blivit glada utav våra skrik, jaja. that's life. nu ska jag se på film med min kära syster och sedan time to sleep.


sleep welll...


dom kallar mig sten

idag har jag varit i skolan och på stan och köpt en del nödvändiga sakeer, skolan är bra och slapp. man gör ingenting typ, kommer och går som man vill. och våran lärare är bäst.. annars har jag lämnat tillbaka min data idag, för den var dålig internet funkade inte som det skulle och dom fick inte in windows vista utan bara gamla xp... så det fick bli en annan data, kanske var bättre. för det var mycket snyggare så nu skall det nog funka som det ska.. nu väntar jag på att min syster ska laga klart maten åt mig, sen ska jag nog träna och senare bege mig till en vän, om jag orkar.. nu ska jag gå, hej då!

RSS 2.0