fredag


tisdag

igår var jag på bolaget för en på middag med mamma innan hon åker iväg en vecka, mysigt! senare gick jag ner till hamnen för att träffa carolines föräldrar som kommit med båten och sedan vidare till bageriet för en fika! kvällen slutade hemma vid alina, där vi satt ute på terassen och pratade hela natten lång.

idag vaknade josefin tidigt och slet upp mig ur sängen. mamma åkte sedan till flyget.  och då lämnade hon mig hemma själv igen. senare blev det stan, men där fyndade vi inte ett dugg. det blir sthlm och uppsala om någon vecka istället. snart väntar mig några timmars jobb och senare mys här hemma med ett gäng och ett kvällsdopp!


______________________________________________________________________________


what a wonderful world


torsdag

Summering....

Igår: Tofta, jobb, städning av hus, förfest och till sist Gute. Tack för den kvällen
Idag: Sova, sova, sova, jobbaa och filmkväll med familjen.

Imorgon väntar sol&bad, och jobb såklart. Ska även ta en runda på stan, löönning! och senare oklart än.

Det var en kort summering av senaste dagarna! Jag mår så bra just nu, trodde aldrig att jag skulle stå där jag står idag! Jag borde verkligen tacka mina nära och kära! och snart är sommaren slut och skolan börjar. Innan dess åker vi på en resa! Lovely.


hejdå.
bilder kommer imorgon, kamera på vift!

tisdag

ikväll blev det en lugn kväll med vänner, gott och film här hemma. Och inte vilket besök som helst, utan bland annat Caroline från Örnsköldsvik. Så det var mysigt att träffa henne. Även min bror kom hem vid tolv slaget. Imorgon väntar många timmars jobb, precis som idag och senare kanske party. Vi får se, inget är möjligt! Bilder från gårdagen kommer imorgon :) Puss

måndag


söndag

Då var v29 avklarat för i år. Jag kan inte mer än säga att jag är supernöjd med veckan, min och alinas födelsedag och fest var ett plus såklart.. Annars har det varit riktigt bra med utgångar och många kära återseenden! Men igår som sagt var det min och alinas fest, vi var här hemma och grillade i trädgården med ett stort tjejgäng, runt 20 stycken. Sedan kom regnet och vi begav oss in och där blev det mys med tårta, god dricka och trevligt sällskap. Runt elva tiden begav sig vissa hemåt och andra ut. Det slutade på Gute för våran del och vi hade det jätte roligt verkligen! Ikväll sitter jag hemma och tar det lugnt, lisa åkte idag också. Tråkigt nog! Men imorgon är jag ledig och det blir förhoppningsvis stranden.. Mamma och Pappa åker till Sthlm och själv kvar är jag. Men på tisdag kommer min älskade bror hem igen. Nu ska jag fortsätta se Csi Miami. Puss!


onsdag

vart ska jag börja egentligen.. måndags fyllde jag år och det blev ingrosso och en kväll som var oförglömlig! tusen tack till alla människor jag var med denna kväll, hårt natt och morgon som tillslut led mot sitt slut. tisdagen mådde man som man förtjänat och febern började smyga sig fram. men och jag jobbade iallafall.. imorgon blir det jobb och party igen. puss


fredag

dååligt med uppdatering här åter igen, jag skriver ibland och karolina skriver aldrig. jag tror hon faktiskt befinner sig i sthlm just nu? säkerligen.. livet rullar på och jag har aldrig mått bättre, sena ute kvällar som skall bli flera. det har bjudits på massa mysiga natthäng med underbara människor! nu är det snart en nya vecka och massa med saknade vänner kommer ner i år igen, vilket kommer bli otroligt kul! och min födelsedag väntar på måndag och alinas 18-års dag på lördag! då även våran fest bär av. jag längtar tills dess och snart är det dags! kort uppdatering igen, jag ska skriva snart igen och lägga in lite bilder.


s

RSS 2.0