folk kommer, folk går

seså, nu stiger våra läsare igen.. kul! ikväll har jag bara vart med min syster vi har hyrt film och mysat.. och nu är jag trött  och skall snart sova, bara att jag har en kär vän som underhåller mig med msn, yes precis rätta läget! nej nu är det dags för teve och sedan sömn, god natt!

kkkkey is back

Ja jävlar va länge sen jag skrev, jag har förstört vårt internet hemma så jag har inte kunnat komma in. Sen min en månads gamla data började brinna idag, haha. Så jag blir utan i Spanien. Igår var jag och Jocke på Packhuskällaren och åt mat, de va jätte gott och mysigt. Under tiden var Stina och Emma hemma hos mig och gjorde, jag vet inte. När jag kom hem så började vi dricka lite, Robin, Kristian och Adam var med en stund också vi spelade Wii och hade de trevligt. Runt elva kom taxin och hämtade oss, vi åkte hem till Jimmy och jag somnade in i en säng. Hade inventerat klockan fem på morgonen och var helt död i kroppen. Nikey och dom kom efter ett tag och jag hade inte träffat henne på jätte länge så de va kul att få träffa henne igen. Hanna gjorde nog den skönaste entrén nånsin! Helt plötsligt kommer de inrullande blond tjej på kickboard och hjälm alldeles för långt ner på huvudet. Riktigt kul. Jag stannade bara där en timme så gick jag hem och sov. Klockan rinde klockan elva och de kändes som att jag inte sovit nånting alls. Jag skulle spela match, så upp och hoppa. Min frukost bestod av PLOPP, så jävla gott. Matchen va seg och jag fick alldeles för många och onödiga kommentarer om att jag va lat och divig. Jag har faktiskt varit sjuk i en vecka och tycker därför inte att jag behöver vara på topp. Vi vann med 3-1 mot KIK och jag gjorde ett av dom målen, tur de annars hade jag fått pisk. Jag tänker inte nämna namn med NUMMER FJORTON whaaats up witrh yaa attitude. Träffade Vicky också! De va hur länge sen som helst, hon ska opereras imorgon och hon va jätte nervös stackarn!! Fanny kom hem till mig och vi åkte till en kvarterskrog och åt mat, båda var vrålhungriga så de satt fint, haha. Nu är jag hos Fanny och kollar på gamla bilder, de är något man verkligen kan skratta åt. Nu är jag så kissnödig så jag börjar få lite panik tjingtjong!finastefannyfancyfanz

love run awaay.

ikväll träffade jag en hel drös av människor, började vid karolina för och träffa henne och emma. senare kom adam och dom förbi och vi spelade nintendo wiie, min grej helt klart. kvällen rullade på och karro försvann och på hemvägen kommer jag på att jag skulle träffa fanny och vi åkte förbi tobbe en stund, nu orkar jag inte skriva meraaaa. haha. karro kan inte skriva för hennes internet har pajat av alla filmer som hon laddat ner, cp.. snart ska jag träffa ellen, i think! skriver senare, då ska jag lägga upp lite bilder hade jag tänkt.. ciao..


nu jag kan få det jag vill ha, men när jag väl har fått det kommer jag inte bli lyckligare. kanske i stunden men inte i längden..

what's goes around comes around..

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nu har jag vaknat och är pigg igen.. mina sovtimmar börjar bli alldels för många och mina dagar försvinner iväg. allt som hände igår blev bara fel och tråkigt, så vi gick hem till mig och såg på film och somnade i soffan allihopa... och stackars lilla julia ska vi inte ens prata om, men henne är det bra med nu iallafall! snart ska jag nog åka och se på trav, jag förstår inte hur jag orkar. men så lär det sluta iallafall, eller ska jag hyra film och somna i soffan. för ikväll skall jag träffa mina kära vänner, så mycket vet jag och då lär jag inte få sova iallafall.... min data som vi köpte här omdagen har vi fortfarande inte fått igång internet på, och det suger. så jag är arg och mer orkar jag inte skriva, eller jo min syster har kommit hem och ska va hemma några veckor nu och det tackar jag för! jag älskaar henne, hon är bäst. hej då, jag skriver senaree.. eller får karro för hon är sämst på att blogga.


skolaskolaskola

nu har vi äntligen avslutat den här veckan, skönt. skall snart åka och vara barnvakt och senare träffa emma och lite annat folk.. jag sover alldeles för mycket, igår somnade jag halv 7 och gick upp 7 i morse, det är fel på mig. helt säkert!







som sagt, det ena leder till den andra..

dagarna bara rinner förbi

igår hann jag aldrig skriva, för jag somnade.. jag var iallafall och tränade och blev väldigt imponerad utav teven som fanns i springmaskinen. i like it a lot! iallafall har jag varit iskolan idag, slutade halv 4 senaste dagen fast vi hade ifs soooov morgon!  nu har media klassen iallafall åkt på läger också, jag saknade en del utav dom iskolan, en aning tomt.. men dom verkar ha roligt där borta iallafall, enligt alinaas blogg.. sen skulle jag på stan och fixa kollegeblock, men jag hittade inte dom rätta. så jag blev inget med det, mina lärare börjar undra varför jag jämt kommer med papper, haha... annars har jag fått en data idag, så den håller jag på att installera nu. sen är det sågott som min nya teveeeee i think, senare skall jag träna också. hejsålänge, jag hoppas k skriver senare ikväll annars får jag väl göre dde.

- ellen? finn fem fisk fel?

har blivit lite skrivande idag för min del.. teorikursen igår gick faktiskt bra, jag dog inte. jag levde rättaresagt på ett gäng bönder framför mig som jag diggade rejält, dom gjorde mina 3 långa timmar roliga och korta... dom drog lite havdhems inhemska skämt, hela familjen skrattade precis till samma skämt, dom visste vad som gällde i deras släkt iallafall. farfar, morster, faster och typ allihopa var ju också såklart på plats, i like...
annars var det skola idag, slutade tidigt och sedan var det stan för att fixa med mitt jävla id-kort och massa annat, hittade jeans och tröja, nu rullar bara pengarna iväg ja... ikväll har jag tränat, eller jag var ute och sprang själv. herrejessus, jag dog rättaresagt i regnet. fick ta några pauser unden granarna där det var någolunda torrare, det tackar man för... jag var iallafall hyfsat genomblöt när jag var klar, men jag är bra jag stod ut utan större utbrott mot mina vänner eller rättaresagt gustav stackarn, nu är det dusch och sedan väntar min fortsättning på OC, i love it...


only for you.

bubbles - k

hejhejhallådagboken!
Idag har jag varit i skolan för första gången, vi slöt klockan tio. Då åkte jag och Pernilla in till stan och handlade, löning.
Jag köpte två jeans och en jätte mysig kofta. Efter de åkte jag hem till x en stund.(inte dumma x) Sen blev Fanny alladeles för sällskapsjuk så hon tvingade hem mig. Vi kollade lite film sen så badade vi bubbel och bastade, hade köpt jätte mycket god frukt och hade de jävligt bra. Så nu är min kropp helt död och jag ska snart åka hem.
saknar min fina stina

baby

3 timmar prat väntar...

nu skall jag snart på en 3 TIMMARS lång körgrej, så jag får börja övningskör. kan inte tro det är sant, jag + bil = inte bra helt enkelt. alla säger kurser är skit tråkig, det tror jag också. bara 3 timmar säger ju allt.. jaja, hejsålänge.

i'm a staar

idag åkte vi och såg på fotboll, p18 förlorade men det gjorde inte mig något. karro var bra, mer har jag inte att säga om den matchen. efter åkte vi och köpte mat och senare la oss i karros säng och såg på film, allihopa uppepå varandra. och jag somnade såklart, som alltid. sen spelade vi basket resten av kvällen, 21 typ. jag var bra, tro mig.. ladies next, såklart! fanny var sämst by the way.. imorgon är det löning och pengarna kommer rulla in, ännu bättre.. snipp snapp slut så var denna saga slut.



nu väntar bara säsong 3 utav OC, thanks god...


trötttt

nu är jag trött igen, allt i bloggen handlar om trötthet. nu skall jag snart ta mig bort mot fanny och sen kommer jocke och hämtar oss så skall vi åka och se när karro spelar match.. kanske elina följer med, hon verkar vara trött.. man kan ju undra vad hon gjorde igår kväll, haha. skriver mera senare! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

leeva livet

Mina föräldrar är på middag och emms kom just hit, vi skall snart över till en kompis och kanske är jag redo för lite party ikväll igen, elleeerr inte! Karr sitter i badet och hon lär ju sitta där hela kvällen, vem vet.. ciao sålänge!


years ago...


jag sitter och kollar på massor med gamla bilder, och hittar den här 1 år sedan idag! snyggga..


tidig morgon

Nu jag har nyss vaknat till liv igen och började morgonen med en dusch, har nyss ätit min frukost en kall burk cola och en houngs melon.. jag har blivit osund, men det är bra man mår bättre av god mat, jag är helt säker. idag ska jag nog ta min tur på stan iallafall, om jag någongång kommer komma iväg. i mitt tempo ser det inte bra ut! jag har förresten nästan inte kommit försent till skolan den här veckan, det ska vi vara glada för. jag kanske borde tacka min mamma som ligger bakom det som skriker på mig varje morgon, hon har börjat hota med vatten. cp, men jag älskar henne endå.... vi har sett att det är lite folk som läser våran blogg iallafall, bra människor fortsätt så. nu ska jag gå, ses kanske på stan? WHO KNOWS???

trött sliten och aldrig mera fest på vardag

nu har jag nyss kommit hem och är fortfarande trött efter säkert 10 timmars sömn.. skall berätta lite kort om kvällen igår, vi åker hem till malin vid 9, halv 10 tiden. då var det typ bara 5-6 tjejer där, alla badade jacuzzi men vi kände att vi inte orkade. vi började dricka och efter ett tag när vi druckigt satt visst jag och jenny i poolen iallafall, elin orkade inte, vet inte varför.. senare kom några killar också, vi hade trevligt och väntade på att tiden skulle gå så att våran taxi skulle komma.. jag gillar taxi resor och sitta och hänga och fråga ut taxi chaffisen, men inte blev det någon taxi för mig minsan, jag fick bli cykel sällskap till jossan och jag satt nog bra där bak på cykeln iallafalloch jag tyckte även resan ner ända från p 18 gick snabb, visst hade vi våra pauser menmen... väl inne på hamnplan tyckte jag inte det var så kul, visst var det mycket folk man kände där men det var lite väl lite tror jag, inne på hamnplan blir malin knuffad i ryggen och får åka med alex till lassis, då var dom också borta resten av kvällen och inte blev det bättre av det. kvällen tog slut och jag och jenny började våran långa vandring hem med skorna i handen, och trevligt sällskap. vi somnade snabbt även fast jag ville vara social så jag pratade i sömnen som vanligt, haha. det värsta var i morse, jag var rent ut sagt död och ville inte till skolan, men jag var inget större väl. en trött stina tog sig en sovmorgon på dom 2 första lektionen och det kan inte uppskattats, men lärare borde fatta.. var hemma vid 2 iallafall och bestämde mig för stan iallafall, men jag skickade ett sms till min vän och skrev "sovpaus till klockan 4?" och fick tillbaka "ja". då började det och jag vaknade visst aldrig förens vid halv 9 då jag fortfarande var död och begav mig hem till my secret friend för att se på tv och även där tog jag en sovpaus i deras sköna soffa, och nu är jag hemma och är snart redo för att sova igen minst 12 timmar, sävefester är helt enkelt hård, jag pallar visst inte och det är värt att skita i resten för att få sova istället, lätt... festa kan man göra när det är helger och inte i skolveckan. idioter som sätter dom i veckan. nu behöver jag sömn, för jag blir lätt arg på allt. godnatt

boys in the hood beyatch

Kom precis hem från långpromenad i Visbys innerstad med Elina, Fattie och Fanny. Vi blev för trötta och gick hem, just nu står Elina framför mig och spelar Wii hemma hos mig. Hon pratar & peppar sig själv hela tiden, de är kul att se. Hon är så söt, Elina. Imorgon ska jag försöka sova ut, har inte gjort de på en vecka nu, sovit jätte dåligt. Elina ska komma och väcka mig imorgon, eller så sover hon kanske här. Man får hoppas på de bästa. Stina sten Nyberg har legat hemma och sovit hela kvällen, sävfesten tog hårt på henne.

du sårar mig så in i helvete, behandla mig inte som luft. De gör jävligt ont

Lost in crime

The pain that we bring upon ourself for no reason, is the worst!



stormnatt

Usch vilken kväll, den enda som jag hört haft kul är Philip, inte dumma Philip han va inte ens där. Skönt. Fick bra respons av alla och de va skönt. Vi va iaf först hos Jimmy, jag lil'nik hanna och olivia. De va mysigt och skönt! Runt elva går jag och Nikki ner mot Hamnplan5 vi går ner för ett stup och jag skär upp benet på en sten som va alldeles för nära mig, den hoppade typ på mig. De tog sin lilla tid att gå ner dit, runt en timme och de är bara 500 meter, men vi va upptagna med sång och dans,  betydligt roligare än vad som skulle vara kvällens huvudpunkt. Dansade runt med några bönder och hade de ganska kul, Fanny fimpade ner hela mitt ben så jag har sår överallt och hade stora problem att sova när jag kom hem, jag vill inte ens tänka på smärtan när jag duschade. Mami kom och hämmtade mig och Charlie runt ett och åkte hem. Jag somnade ovanligt snabbt och vaknade av väckarklockan, men jag var alldeles för trött, arg och ledsen för att gå till skolan. Så jag somnade om igen, vid elva kom Fanny hem till mig och vi åkte hem till Malin som inte ens var hemma, hon va på sjukhuset hon hade ramlat ner för trappan på hp och slått upp hela ansiktet, usch stackare. Men Alexandra var i full gång med att städa hela huset för Malin hade haftg förfest där innan sävefesten. Sen tog hungern över och vi gick till Sibylla och tog med oss mat hem till Fanny. Vi kollade på OS och daamn vi har en bra pingis spelare vi. Sen blev jag för trött på alla så jag åkte hem, där jag är nu. Jag ska nog bara vara hemma ikväll, mamma ville umgås med mig så vi ska nog hyra film och ha ansiktsmask och äta glass.

Vi har förresten gjort om vår toalett, den blev fin. haha


död

jag är skit trött och måste egentligen sova, men jag är på jakt efter en tröja som jag bara måste hitta.. skriver om sävefesten senare.


lesh il hayet sabe

mm de är frågan.
Prick i registret och möte på BUP en gång i veckan. KUL

Alla är såna cpn ibland, vad tänker dom med?!
Hur kan man ens tro henne och hennes 6 olika verisioner
Hur kan man ens skita i att dra in hennes föräldrar i de här?
Hur kan man ens påstå att X är philips kompis och att de är anledningn till att hon inte tagit något?
Hur kan man ens tycka synd om henne för att hon pressar fram några falska tårar?

Mamma och Pappa tror mig iaf, och de är de enda viktiga.
älskar er

fääst

vissa ryckten stämmer visst ibland, det är sävefest på g ikväll iallafall... hoppas det blir kul, det får vi se. snart kommer jempaa hit, då ska vi göra i ordning oss och fixa allt så vi är redo for the night. Kanske ser man även karr på hp ikväll, man kan ju hoppas iallafall. NU: dusch..

real

Man märker verkligen vilka som är äkta och inte. Kärlek till er!



Stövlar, halsduk, och stickade tröjor i augusti känns fel.

23.35

ikväll jag har träffat karolina, fanny och nikki.. blev ett kärt besök på max. mer behöver jag inte säga, återkommer imorgon!


freak

ALLA MOTHERFUCKERSHORUNGAR KAN DRA
Oskyldigt anklagad är värre än de låter...


Ni kanske hört massa om mig, här har ni händelsen i detalj. döm mig gärna

I Söndags kväll var jag och Nikki på fest hos Jimmy eller de va mest kolla på film och dricka vin. Efter någon timme
bli Nikki bjuden på fest hos Philip, så efter ett tag övervägande åker jag och Nikki dit. De är mysig stämmning och
massa gammalt folk från Södervärn som man kände igen. Jag träffade även x där, vi pratar gamla minnen och sätter oss
inne på ett rum där inte musik låter fullt så mycket, vi pratade på om oss och vad vi gjort under tiden vi inte
träffats. Jag kommenterar ett armband som ligger på bordet och x lägger ner de i min tröja och säger "varsågod"
jag blev chockad och rädd och kastar upp de på sängen och säger att jag inte går med på sånt. x börjar plocka
på sig saker och jag mår piss och går ner med Philip, redan här hade jag kunnat rädda situationen och berättat
vad som egentligen hände i rummet, men dum som jag är så tänker jag golare har inga polare grejen, fel som fan.
Under tiden jag och philip var nere med dom andra har x redan hunnit packa ihop sina grejer och är på väg att dra,
x säger hejdå och festen fortsätter som vanligt. Jag hämtar min väska som låg uppe i rummet och jag går hem, jag
hittar en parfym i min väska som jag inte kände igen och ringer x och frågar om de är hennes, hon säger att hon ska
hämta de så jag inte ska få någon skit, då förstod jag att de inte är hennes. Jag får även då förklarat att de var
mer än bara en parfym. X påstår att hon ska hämta de så fort hon kommer till stan och att jag inte ska få någon skit
för de, jag förklarar hur dåligt jag mår av att ha de i min närhet men x lugnar mig med att de  kommer lösa sig och
att jag inte kommer ha något med de att göra, jag litar på hennes ord och går hem. Kvällen gick och x kommer inte.
Jag ringer henne ett antal gånger och börjar verkligen bli stressad, hon skulle hämta de efter skolan och lämna de.
Skoldagen gick och jag jobbade, vid åtta hämtar mamma mig och berättar att polisen och Philips föräldrar varit hemma
hos mig och jag är tjuv. Dom hittade grejerna i mitt rum där dom vänt upp och ner på allt, mitt rum är lika mycket
kaos som mitt liv. Jag förklarar hur allt ligger till men dom bara fnyser åt mig och säger att jag ljuger, dom
säger att dom inte känner igen mig, varför jag gjorde de. Jag var väldigt medveten om hur dumt de lät, att någon
la ner grejer i min väska som jag var omedveten om. Men jag kan inte göra något annat än berätta sanningen. Vi åker
hem till Philip för att lämna sakerna och jag förklarar mig, dom verkade tro mig och vi ringer x, som förövrigt
pratade med min mamma tio minuter innan vi åkte till Philip och berättade hur allt låg till och att jag var
oskyldig. x hade sina grejer på landet så vi åker ut till henne för att hämta allt, x med Philips mamma och jag med
pappa i varsin bil. x går in och hämtar grejerna hon hade hemma och pappa pratar med Philips mamma, hon berättar
att under hela bilresan ut har hon förklarat att de är Karro som är skyldig och att x var för full och inte medveten
om att Karro la ner grejer i hennes väska. Sen när x kommer ut från huset med grejerna förklarar hon att hon va för
full och va inte medveten om att hon plockade med sig grejerna men att Karro inte haft något med de att göra, att
de va hon som la ner grejerna, alltså den rätta sanningen. Sedan ändrar hon sig och påstår att de är någon som
lagt ner grejerna i hennes väska men hon vet inte vem de va, iaf inte Karro. Efter tre olika verisioner åker vi tillbaka
till stan. Pappa tror mig fortfarande och är tyst hela bilresan hem. När jag kommer hem ligger min mamma och
gråter och fattar inte vad som hänt med mig, hon säger att hon trodde att hon lyckats med mig och att jag svartnat
familjen. Jag kan säga er att om ni hör att folk snackar skit om er eller att ingen tror dina ord, så kan jag berätta
att när ens föräldrar inte tror på en så är det de värsta som kan hända. Jag skiter i alla horungar som snackar
jag önskar bara att mina föräldrar kunde tro mig. Jag kan inte förklara alllt bättre. Jag är väldigt medveten
om att ajg gjort fel med att ha hennes grejer hos mig, men jag trodde att om jag gett tillbaka grejerna till Philip
och sagt att jag hittade i min väska så skulle de bara låta så fel, jag ville bara ha bort sakerna och så skulle
x få lösa allt. Det är ännu ett armband som är borta och pappa är hos Philip nu och betalar, för de verkar inte
x göra. Jag är så ledsen att mina föräldrar ska behöva ta skit, allt är bara så fel och jag har aldrig velat vrida
tillbaka klockan så här gärna förut. Jag har ett illamående hela tiden och jag är helt slut i kroppen, jag går
och spänner mig hela tiden och vill bara försvinna. Kanske dumt att lägga upp de här här, men jag är tvungen
att få ur mig allt och vill inte att de ska snackas, här har ni iallafall söndag natt för mig och resterande dagar
efter händelsen. Tänk ett steg längre


goood work

rsgbloggen var inte mycket att hänga i grannen..................... sorry killar. men lycka till!


trötttrötttrötttrött

jag har tränat, är stolt över mig själv. fast jag gjorde inget på träningar, men jag gick dit!! jag är jätte trött och skall snart sova. imorgon ska jag ha ute dag med klassen, vi ska leka lekar! även om det regnar. jag vill inte ens till skolan, jag tror jag är för liteeeen.. haahaaaaa. det ända jag är glad över är mitt skåp, det kommer bli mitt nya häng resten av året. nästan brevid robin. det är bra. fick även sms om att det rycktas om sävefest redan på torsdag? innan insparken, det här stämmer inte. men kanske, det blir att se tomorrow. jag är nog för liten även för det också!
karrol är sämst på att skriva här, jag borde sparka henne och döpa om bloggen till stinastina.blogg.se. MYCKET BÄTTRE! nej vi vet att bloggen suger, meeeen vi skiter i det. vi är snart nästa blondinbella, tro oss....



GODNATT

hej gymnasie

NU har jag för första gången gått min första dag på Richard Steffen, klassen var helt värdelös. fast vi hade några bra killar iallafall, och jag har ingen tjej kompis i klassen. YES! om jag har tur byter kanske ellen till min super klasss.. annars kände jag mig jätte liten och det är väl precis vad jag ska göra. den var typ hemskt kan man säga, imorgon kommer mina steffeen friends som jag inte träffade idag, känns bra med lite stöd! kanske kommer karr och äter med mig också.. jaja! Om en liten stund skall jag ut och fika med EllenP, senare skall jag också träna. aaas jobbigt, fan I HATE.

picture

 












back in the days..

Nu känner man sig som hemma igen, äntligen få sova i sin egen säng och inte i hotellets. Jag kan inte mer än säga att veckan varit över mina förväntningar, vi har haft riktigt mysigt och roligt tillsammans. Skönt att träffas nu när vi inte bor tillsammans som på en gamla tiden.. Resan gick bra och var endast runt 3 timmar lång, så det var också skönt. Gemfört med alla thailands resor på typ 10 timmar man varit med om. Hotellet var mysigt och låg precis vid havet så vi hade våran egna strand + poolerna som blev väl användna utav mig som inte gillar salt vattnet speceillt mycket. Vi hade även pingis och biljard som blev en stor succe under veckan. Annars blev det en hel del läsande, solande, badande, promenader, prat och långa sovmorgonar. Vi pratade en del om vad vi ska göra i framtiden med huset stugan o.sv. Det lär ju sluta med flytt från huset i stan och kanske en lägenhet istället och satsa på stugan, vi vet inte riktigt ännu. Det återstår att se. Det blev också nästan säkerty på att vi åker till Indien igen efter jul för att fira födelsedagar och träffa familjen igen, riktigt mysigt. Annars hyrde vi en bil och tog oss ut till en del fina stränder och andra fina platser. Många luncher med grekisksalland kan man säga, annars är jag nöjd med maten. ibland kan man ju åka på en fälla med turist platser och maten som sagt.. Det var en kortsammanfattning utav min vecka.

Idag har jag träffat Elin, vi gick en sväng på stan. Hittade en jacka som jag la undan, men det känns inte riktigt bra imed att jag köpte en ny igår när vi var i Stockholm. Skulle egentligen träffa Karr idag, men det blev inte riktigt som tänkt hon hade andra planer.  Men det lär bli en fika imorgon så vi får träffas och bara prata en massa. Tänk att lovet gått så snabbt och redan imorgon är det dags igen för skola, men det skall bli skönt att komma in i rutin igen. Sommar har annars varit rolig och kan nästan säga att det är det bästa, visst har det vart en hel del jobb, men även sol, bad och paarty. Träffat mycket nytt folk också, eller kanske man skall säga att jag har kommit närmare en del folk man halvkänt sen tidigare. Mycket av tiden nu senaste månaderna har spenderats med Karolinaaa, vi har inte alls känt varandra så länge. Men jag är mycket glad att jag träffat denna flicka, som är en utav dom som står mig närmast nu.
Nu ska jag äta, packa upp och sova. ciao! Bilder från resan kommer senare ikväll.

home sweeet home

nu jag är hemma igen, jätte skönt. men vädret är desto sämre kan jag berätta än vad jag var van vid i 1 vecka. nu vill jag bara sova känner jag! imorgon väntar stan med min kära blogg kompanjon karroolineee. sleeep well!

warcraft

Igår hade vid mys middag här hemma med familjen, vi åt jätte gott och hade de trevligt. När vi ätit upp så åkte  jag hem till Alina där Nikki befann sig också. Dom gjorde  mat och så åt vi marshi. Vi dog ett tag i Alinas säng och sen fick vi ta tag i oss själva och åka hem till Jimmy för att kolla film. De va lite seg så jag och Nikki åkte hem till henne kompis som hade någon slags fest. De va trevligt för jag träffade massa gamla klass kompisar från södervärn. Pratade mest med Josefin och herre vad mycket som hänt. Jag åkte hem till  Robin ett tag och drack vin och träffade den största hunden jag nånsin sett, typ. Spelade lite musik med Tobbes pappa och åt banan, allt vad en kväll ska innehålla. Vi åkte tillbaka till Philip (nikkis kompis) runt halv två. Vi lyssnade på musik och kollade i tidningar och sedan vad vi tvugna att gå....tillbaka till Jimmy. När vi cyklat i snöstorm hem till JImmy vad vi genomblöta och kalla, när vi varit där några minuter BLÅSER de ner ett glas vin på mig och jag blir bara ännu blötare. Vi kollade på handbollen där Sverige vann över Brasilien, sjukt bra. Vår målvakt är TÖÖNG! Om en halvtimme kommer Caroline hit och vi ska kolla på film som min baaabe är med i. Och runt sju kommer han hem!!mysmys <3


IKVÄLL KOMMER STINA HEM! henne ska jag träffa ikmorgon iaf!


sten du är mitt extra ben

jag saknaaar hennne!! stina min fina.

du är mitt hjärta & min bästa vän!

bad day

hade jag igår, usch.
Jag jobbade som sagt igår och fick sluta tidigare, då gick jag hem och sov till Alina hade jobbat klart. Eller jag kom en timme innan och satt med henne i mini huset. Men jag tycker de bara är kul, jag älskar barn. Sen fick jag en smäll på käften, psykiskt. Daamn guurl, de gjorde ont. Så var jag depp i några timmar tills allt löste sig igen, och nu kännns de bättre än nånsin. Saknar dig boo.

Om ett litet tag kommer Elina min fina hit, vi ska fika på något mysigt fik och sen åka till P18 och se mitt lag spela mot Stuvsta. Saknar laget också, dock inte fotbollen.

over and over again /kkkey

mamasita le för mig

fuck no

det äcklar mig, de här är för mycket.


freaky friday

dålig uppdatering.
I förrgår var jag med Alina ett tag sen efter ett tag hämtade Jocke upp mig och vi åkte till Joda för att fika, de va mys! Jag kom hem rätt tidigt för att jag skulle jobba. Så dagen efter jobbade jag mellan tio till åtta. Skulle egentligen spelat match med MAXI men matchen blev inställd så de blev mer jobb för mig, mer pengar också. Sen vid åtta kom Alina och hämtade upp mig och vi åkte hem till Nikki för att sedan dra med henne hem till Alina. Där bjöds de på mat, jätte god mat. Efter ett tag kom pappa och hämtade mig, när jag kom hem tog jag ett varmt bad och kollade på Eva&Adam. Jag somnade bara en liten stund därefter. Klockan ringde vid fem och jag snoozade alldeles för länge, tio i sex kom Jocke och vi åkte till vårat jobb, jag började egentligen halv sju men jag tackade inte nej till skjuts. Jobbade några timmar och sen vid tolv fick jag sluta, skulle egentligen jobba till fyra men Wiola var på väldigt gott humör idag. Ikväll ska mamma och pappa ha kräftskiva och jag ska hålla mig undan, så jag ska vara hemma hos Alina som förövrigt är hemma ensam. Vet inte vad vi ska göra men sånt löser sig ju alltid. Va hemma hos Elina för en stund sen och hon skulle höra av sig så vi kanske ska träffa henne.

shaawty u are a ten.

boo

thassos

nu sitter jag har igen, skoont. vi ar just nu ute och besoker en lite storre stad. for att se om nattlivet ar nagot att ha, det ar att se. idag har vi akt runt med bilen och bara chilliat, inte solat speciellt mycket for det ar for varmt. snart aker jag hem ska bli skont att traffa min bloggpartner igen, karrr.. man undrar vad hon gor hela veckan :) nu skall jag ga, kalimera!

glassses

Nyss hemkommen för en "efterfest" på breda blick. Träffa några som jobbade på Nikelodeon och som äkta nikelodeon älskare blev de som en dröm. Imorgon ska jag tillochmed få vara svampbob i deras kampanj. Vi disskuterade ganska mycket om att dom slutat sända Hey Arnold som var min personliga favorit, och jag hoppas verkligen att de kommer fram till högsta chefen och de börjar sändas igen, troligt. Innan de var jag och Amanda och fikade på Joda vi drack latte och åt jätte god kladdkaka vi pratade om våra sommarlov och hade de jätte mysigt. Efter ett tag kom Alina och Martina och sällskapade. Dom flesta blir faktiskt väldigt imponerade av våra framtidsplaner, mina och Ailna. Och personligen tror jag starkt på dom! Imorogn ska jag förhoppningsvis få sova ut ordentligt jag vaknade tusen gånger inatt och fick aldrig klok sömn, så under dagen har jag varit jätte seg. Nu ska jag kolla på Sunes jul och hoppas på att jag somnar. Snart börjar skolan och de känns inte ens jobbigt.
/kkkey.

j

<3


greece

hola! nu sitter jag i en ort har nagonstans och har hittat en data, det far man tacka for! solen lyser och det ar foor varmt har kan man saga, man svettas typ jamt. menmen, vi akte val hit for varme. idag har vi hyrt bil och kor runt lite oven on, darfor jag inte vet vart vi just nu befinner oss som sagt.. hotellet ar annars jatte fint och det ar 3 ratt stora hotell som har slagits ihop, sa det ar mycket folk och precis vid vattnet, jatte harligt. annars kan jag ju beratta att jag trodde jag akte hit for att komma ifran gotland och allt folk, men sa ser man nar man sitter dar pa gaten till flyget att 4 kanda gotlandska ansikten ramlar in, och saklart skulle dom ocksa med hit. haha, dar ser maan. nu ar klockan snart kvart i 6 och vi skall val borja dra oss tillbaka till hotellet.. jag skriver mera nagon dag typ. adios!

visby

Jonna släppte precis av mig, vi har varit på stan. Hon skulle betala räkningar från hennes kiosk och de va sjukt trögt jag ogillar verkligen banker. Det är konstig stämmning och allt ska vara så tyst. Sen gick vi på stan lite, jag köpte ett par skor jag som lovade mig själv att inte köpa mer. Ikväll ska hela familjen ut och äta vi har inte varit samlade på år och dar känns de som. Om fem dagar kommer stina, om två timmar slutar Alina och om tre timmar åker Jonna till sthlm. Jag har börjat få sådär svårt att somna på nätterna igen och de är as jobbigt, hade de under jullovet också. Hatar att bara ligga där och vilja somna, man kan aldrig somna när man är riktigt trött, men får hoppas att de ordnar sig till skolan börjar. Tror min lärare är väldigt trött på att jag alltid somnar. Men vi har faktiskt  världens skönaste fåtöljer i våra klassrum så man kan inte vara vaken. Donner är bäst.

så länge ni är med mig

      as




ask

rocke'n'roll blå ögon

Jag vaknade precis av en hund som tog alldeles för stor plats i sängen och hon ville såklart ut och gå. Snart kommer Jonna och vi ska på stan och luncha vädret suger och jag blir på dåligt humör, känns verkligen som att skolan är nära. Iofs går jag ju på Donnner så de är inte lika tungt men ändå bara tanken av att gå upp halv åtta varje dag får mig att må dåligt.
Ikväll ska jag försöka få lite kontakt med Alina de känns liksom konstigt att inte ha henne bredvid sig hela tiden, tomt.

Hon är en sån bra människa öppen, ärlig och rolig. Hon har inte de bästa morgon humöret men de är sånt man får ta. Men verkligen en bra människa!


horse macka

nyss hemkommen från stallet, både stall dalhem och travstallet och mina händer luktar stall euw. Om en kvart kommer jocke och hämtar mig vi ska spela match, team MAXI. Min kondition är helt borta. Alina ska komma och kolla och sedan efter matchen blir de filmmys hos Jonna. Jag är fortfarande jätte trött och min ljumskar värker. Har inte hört av Ronja på jätte länge, sugen på att träffa henne. Pallar inte läsa massa skit i bloggen längre så de är väl bara att reda ut.
Imorgon skörr jag till stranden, PURO. Imorgon åker Jonna till stockholm och jag kommer bli ensammast i världen, men på söndag ska jagj fika med Pernilla och Caroline har inte träffat dom på jätte länge och vi behöver prata ut.

K signar ut och nu är detta inlägg slut. horunge

augusti i helvetet

Stina min fina kom hem
stina


nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på the voice och väntar på Jonna.
Vi ska hämta upp Alina för att skjutsa henne till jobbet.
Jag har ännu inte träffat mamma<3......


Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma och har tillgång till internet, hoppas stina blir nöjd då för jag lär uppdatera här mera.
I förrgår så kom david, john, kim och micke hem till oss i Årsta vi lagade mat och kollade på film jätte mysigt. Sen när vissa vaknade upp och andra fortsatte vara vakna så började vi städa iordning allt diska, städa, koka ägg. Sen gick jag och la mig någon timme och sen var klockan halv nio och vi åkte till Nynäshamn. Båtresan var riktigt seg men vi kom iaf hem. Det känns konstigt att vara hemma, de är ju nästan en månad sen jag sov i min säng senast.
Idag ska jag sova ut riktigt ordentligt, lantlivet tar hårdare än  vad man tror. Alina ska träffa Nikki så ikväll blir jag mer lonely än Akon men de kan vara skönt de också.  Det bästa med att komma hem är nog att mitt rum alltid är helt nystädat, så man ska lämna de som stökigast så slipper man må dåligt över att man borde städa. Jag saknar Stina!!

Snart börjar skolan och snart flyttar jag, och de skrämmer mig.

Nu ska jag tydligen ut till Dalhem med Jonna för att träffa en kompis jag inte sett på två år.


arlanda

som ni kanske fattar sitter jag just nu på arlanda och har funnit mig till rätta vid datorn, ha. Åkte från alina och karr idag vid 1 tiden, egentligen var det mening att dom skulle följa med. men det kändes som att dom sov så gott i sina sängar, och där kunde dom allt få sova tyckte jag. Så jag åkte in själv iallafall, men när jag kom fram träffade jag min syster och hennes kompis. Så vi käkade lunch tillsammans och sedan begav oss ut på shoppingrunda, hittade en del saker så det kändes skönt. mina pengar tar slut så snabbt och jag vet inte vad jag gör riktigt med pengarna och bättre lär det ju inte gå nu när vi är på tax free imorgonbitti, goodworkgirl! tillslut tröttade dom som sagt på stan och jag gick själv och senare träffade jag en annan kär vän som jag inte träffat 2-3 veckor. så det kändes skönt och roligt att vi träffades och hade en del att prata och reda ut! Vid 7 tiden mötte jag upp sis igen och vi träffade vår kära mamma och pappa som kommit fram och sedan begav vi oss till arlanda och checkade in på hotellet, gjorde i ordning oss sen gick och åt tillsammans. vid 10 tiden kom även min kära bror och nu är vi samlade hela gänget och skall väl snart gå och lägga oss för imorgon väntar en lång dag. Jag ska försöka uppdatera när jag kommit fram! ciao!



jag blev inte förvånad, jag blev inte chockad heller
det kom som väntat min vän, eller kanske föredetta vän.


årsta pics

årsta





årsta
                                     
årsta

årsta

årsta

årsta



årsta



bye






godmorgonn

Jag väcktes nyss av stina som ska åka, tråkigt som fan men skönt för henne. Förhoppningsvis blir de någon greeceupdate. Idag var de ju tänkt grönan men de lär inte bli av. Igår var vi på stureplan på typ världens största fest, har nog inte sett så mycket folk sen invigningen på Island Games. Jag som ogillar folkmassor trivdes inte. Idag ska jag och ochAlina bada och göra blåbärspaj, mys! Nikki skulle kanske komma upp också.

Jag hatar dig och du äcklar mig.

ÅRSTA

sthlm fort.

dagen har varit lugn och skön till en början iallafall, vi kom till alinas stuga och årsta havsbad vid 2 tiden. då var det till att åka ut med båten direkt och bara ha roligt med en bananbåt, haha. Sen gick vi upp käkade och Stina slockna i sängen direkt och vaknade lagom till matdags vid nio tiden. Under den tiden var karr och alina ute och fotade, så nu kan ni räkna med ny design.. Efter den goda middagen som alinas mamma hade lagat, var det till att göra iordning oss och åka in till stan. Inne i stan så tog vi oss en liten promenad och stina fick sin latteee. Sen började vi röra oss mot Stureplan där det var tjockt med folk, verkligen sjukt mycket. Swedish house maffia var på plats och antagligen var det därför att DK hade dratt sig dit.. Jag stina tyckte musiken var sjukt bra med allt folk så blev det bättre och stämningen höjdes ytterligare. Efter en stund tröttnade vi och drog oss tillbaka mot pendeln och väl framme i hanninge så missar vi bussen och får problem med taxin. Men nu är vi hemma i våra sängar iallafall och skall snart släcka! good night..

ps. vloggen är på ingång!


sthlm together

hehehej, nu sitter vi i alinas sommarstuga och kom precis hit. karr mötte mig vid centralen och sen gick vi och käkade och senare mötte alajna. Nu skall vi snart ut och åka bananbåt, ja ni lär få se bilder. Förresten är en vlogg på g, kommer upp om någon timme eller så.. ciao sålänge karr&sten


GOOD BYE

Visby - Stockholm - Grekland - Thassos  /S

livet har sina goda stunder

Ser just nu på Feel the noice och äter Ben&Jerry's, mmmm <3. imorgon bitti bär det av till sthlm.


Because you had a bad dayy

jag är skit trött och orkar verkligen inte jobba, börjar om 25 minuter. jag dör...... sen är jag fan ledsen ocksåååå

heeeeeeeej

Nu var det en ny dag visst. Slutade vid halv 8, sen var det bara hem och fixa lite allt möjligt, och packningen gick åt helvete rent ut sagt har inte ens börjat.. men det ordnar sig. Under kvällen har jag varit med emma och ellen vi satt och chillade och senare kom en och annan också.. Just nu spelas "segertåget" på mitt itunes, som sägs skall bli nya våldtäckslåten, så det är till att se om den blir lika utspelad. Karro sitter som sagt och degar ikväll och på fridaay ses vi igen, det lär bli grönan på dagen, lär bli skoj. såg visst att våran blogg har fått lite läsare iallafall, mer än vi tänkt oss kuuuuul. sleepwellpeople.

heey kkey

Nu sitter jag hemma hos min faster och jag kommer snart avlida av tråkighet, hon och hennes kollar på rapport och väntar spänt på vädret och jag är fast i Bromma. Jag längtar verkligen till fredag då jag får träffa mina älsklingar igen, och dom två jag kommer bäst överens med. Jag ska försöka få med mig dom till Grönan, som ni kanske märker så är jag riktigt sugen på att åka dit. Snart åker Stina till Gekland och Alina flyttar in i minihuset i en vecka, jag är ledig till torsdag så då ska jag passa på att umgås med familjen som jag inte gjort på hela sommaren. Måste ta vara på tiden hemma för snart drar ju jag. Ikväll ska jag se på film och förhoppningsvis somna snabbt så att tiden kan gå, ge mig fredag freaky friday taack!

För de första har hon en hund som inte ens vågar kolla på mig och för de andra så har hon haft godiset i frysen (?)

Dagens mest underskattade: GOTLAND! fuck sthlm
Dagens mest överskattade: Sömn

/kkkey beyatch

Show me the money.

Fick sent igår kväll ett sms utav Karro där det står att tjejerna sitten på bussen påväg mot stan, och äntligen kunde jag andas ut. Mera har jag inte hört av dom, men dom har ju antagligen kul där uppe i stor stan. Vi bestämde även igår att jag åker upp till dom på Fredag morgon och träffar dom under 2 dagar och sent på Lördag kväll möter jag upp min familj för att påbörja våran resa till grekland. Får se vad vi hittar på där uppe, men mysigt och roligt lär vi ha det iallafall! Och en och annan sväng förbi stan kan man ju räkna med. Känner dock att min ekonomi håller på att börja rasa, då det blir nog att ta ut förskott på Juli lönen som annars skulle komma i slutet av Augusti..
Annars kom man just hem från jobbet efter ett 5 timmars pass, börjar vid 3 igen. Så nu är det till att äta, sova, packa och duscha. Imorgon är det min sista dag, äntligen..

S

Boom Boom

Har börjar unda vart Karrol som Alina säger har tagit vägen, men med den informationen som jag har fått skall eller borde dom iallafall befinna sig i Stockholm City tonight.. Men vet vem? Deras planer kan dock ändras snabbt, har jag en känsla utav. Känner att jag behöver en uppdatering utav  tjejerna här i Bloggen.

Själv ser man på The wedding date, men fattar inte mycket. Men det kommer väl..

Aldrig nöjd..

Heeeeeeeeeeey, nu sitter jag framför min kära vän igen.. dagen har gått snabbt och jag har varit på stan med mamma och sedan Ellen. hittade en del saker som kan va bra att ha i Greekland. Just nu började det spöregna och det suger verkligen, vad hände med vårat underbara sommar väder? Hoppas tjejerna har bättre väder iallafall. Ikväll skall jag nog träffa Jenny, var ett tag sen och vi har en del saker och prata om och kanske planera våran Cypern resa tillsammans också... Seeya S

ingen som vet..





Vart tog den lilla söta flickan vägen? ingen som vet..

sthlm

För ungefär en timme sen fick jag ett sms av stina och där stod de att hon skapat en blogg, en som vi ska ha tillsammans. De var väl mest tänkt att vi skulle berätta om våra otroligt händelserika liv. Men båda två vet att de kommer stå mer om andra än oss själva. Just nu ligger hon hemma i sin säng och er på älskade greveholm och jag sitter i en mysig stuga i Årsta havsbad med Alina vid min sida, kunde inte blivit bättre. Bara vädret kanske. Imorgon ska vi till stockholm och köpa lite kläder, kanske åka till grönan också vi får se. Snart åker Stina till Kreta och lämnar mig för värmen trist! Nu ska vi iaf sova filmen börjar ta slut och de gör även våra krafter. tack och hej jag är en tjej

Måndag

Vi har nu gjort våran blogg tillslut, efter mycket prat.. Eller jag Stina tog det stora steget och gjorde jobbet. Karolina är just nu i Årsta tillsammans med Alina på en weekend och jag hoppas dom har det trevligt, och blir riktigt utvilade efter allt hårt Maxi jobb den här sommaren.... Dom åkte tidigt i morse, så nu väntar en vecka för mig själv. Men som tur är har jag andra bra kompisar, men inte riktigt lika braa. Tillbaka till jobb så har man bara själv 2 dagar kvar på jobbet, sen drar man till Kreta med familjen 1 vecka, skall bli riktigt skönt. Där väntar bara sol, bad, party och såklart god grekisk mat..


Nu:
Min säng + Mysteriet på Greveholm


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0