happy fucking new yeaar

OM någon timma så är maten klar här hemma, och om några fler timmar kommer taxin och hämtar upp mig. Då åker vi hem till Alina och börjar dricka. alla är fuckade men jag kör ändå.
peace

shake yaa milkshake

Just nu sitter jag hemma i soffan med mamma och pappa, Flisan ligger i sin korg med sin mjukisdjursko under tassen. Det här är första kvällen jag är hemma sedan jag kom hem från spanien och dom fick nästan tvinga mig att stanna hemma för de fanns inte ens på tanken att stannna hemma. Men nu är jag de och väldigt glad över att jag stannade hemma. Vi har hyrt två filmer och köpt alldeles för mycket naturgodis. Mamma var sugen på choklad pudding, jag kände verkligen hur de vände sig i hela magen när jag hörde de. Visst de kanske inte är så super äckligt, men de är inte så att jag skulle göra iordning en skål chokladpudding till lite fika. Och sen just de där namnet säg de högt för er själv c h o k l a d PUDDING! uäck! Ingen pudding i min mun tack.

Sen om ni skall bjuda mig på ett glas mjölk en vacker dag så har jag mina krav, jag kan inte tänka tanka att dricka ett glas mjölk om de inte uppfyller mina krav.

1. Det får inte vara för nära utgångsdatumet, kom inte med de där snacket om att den inte varit öppen och blabla.

2. Den skall vara iskall inte någon halvljummen mjölk här inte.

3. Jag kan inte dricka mjölken som finns på botten av paketet.

4. Jag kan inte dricka "mjölkskum"

5. Jag skulle ALDRIG i mitt liv dricka ett glas mjölk med två olika mjölk med två olika utgångsdatum. T.ex. blanda en mjölk som går ut den 10e och en som går ut den 13e, ni fattar väl att de är som att blanda cola och juice? Funkar inte.

6. Jag skulle aldrig dricka mjölk med två olika märken, t.ex. den där mjölken som är i 1,5 l tetra pack och en vanlig från Arla.

7. Skulle heller aldrig kunna blanda grön och blå mjölk, eller blå och röd mjölk.

8. Jag skulle aldrig kunna dricka ett glas mjölk utan att äta något innan, det räcker med en tugga av en macka eller dylikt.


sweetcity

Ska börja med lite glada miner, igår kväll hade jag den bästa kvällen på länge. Vi var hemma hos Alina. Jag , Alina och Stina. Vi kollade på Arn och åt gott. Jag kan inte sätta fingret på vad det var som var så bra. Det var lugnt och hur mysigt som helst.


men nu har alla fuckat upp allting. pallar verkligen inte.

bra tid.

gårdagen var ett skämt, hoppas jag iaf. det här är pinsamt

_______________________________________________________________________________________________

Nu sitter jag i Stinas säng och lyssnar på musik medans hon klär på sig. Snart ska vi hem till Alina och ha en rikigt lugn myskväll ute på landet. Jag tror att alla tre behöver det, alla är slitna. Vi skall stanna till vid en affär och köpa med oss chips, dipp och cola. Jag har inte ätit chips och dipp på fyra månader så de skall bli gotti. Nu ska vi röra oss mot stan och sedan åka till Alina,


taintedlove

Sn

Borta bra men hemma bäst va?  Ja precis, jag är döds trött.. Först två oklara nätter och vi har dygnat rakt av.. Min sömn ligger nog på minus x10. Plus en hel dag i Stockholm tillsammans med Alina, vi hade mysigt tillsammans. Vi träffade människor man inte alls träffar på ofta och fick med oss en del grejer hem. Men jag hatar mellandagsrea, massor med folk och fula kläder i stora storlekar kvar.. Nu ska jag iallafall sova tills middagen är klar imorgonkväll... Blir en bra start på dagen. Tja!


struggle is my adress

jag orkar inte med mig själv, jag ogillar alla och är trött på allt.
allt känns konstigt och ingen är sig lik.
det gör mig så ledsen.


ina <3

nördbriller

just nu sitter jag hemma hos mig med fanny och jonna. fanny äter en fet kebaBrulle och de vattnas i munnen på mig. Jag har blivit hembjuden till Ronja på vindrickning  men jag kände inte alls för, skulle gärna velat ha en filmkväll med henne men de erbjudandet får jag ju aldrig:) nu ska vi dra. hejpa

the day after THE day

Mamma har väckt mig flera gånger under dagen, jag kommer inte riktigt ihåg varför varje gång men hon var inne och städade mitt rum en gång iaf. Varför man gör de när ens dotter ligger och sover förstår jag inte. idag åt vi julmat igen, de är ju så gott! Sedan lunch har jag och pappa spelat våra nya spel till Wii, mario cart och guitar hero. De tråkiga är att jag var verkligen dålig på de, jag brukar inte vara såå dåligt på tv spel men tydligen köpte mamma och pappa perfekta spelen åt mig så jag verkligen skall känna mig dålig. Jag fick min söta legobits mp3, en blå. Halsband och armband från thomas sabo och två grejer till att hänga i halsbandet. Jätte stora blingbling öronhängen från SNÖ som jag redan nu vet att jag kommer tappa bort inom en snar framtid. Massa kläder, hälften skall jag lämna tillbaka och sen fick jag jätte mycket mer men de orkar jag inte skriva upp. Snart kommer Jonna hit, och nu ska jag spöa pappa i guitar hero.
peacepåre!

dagen efter julafton

galen jul, ska man nog säga. men en hel del roliga händelser! först familjen, sen droppar min brors kompisar in hela tiden och vi hade trevligt. kändes som dom avslutade kvällen runt 7 på morgonen från mitt rum iallafall. nej men det var trevligt och alla var på topp! även mamma och pappa (OBSERVERA!) annars fick jag äntligen en ny ipod, eftersom min andra vart med om det ena och det andra och även ett par nya converse, det blir mina sjätte, as nödigtt... jajaa,  nu ska jag få i mig lite jul lunch. snacka om att verkligen tjata ut julmaten att äta på julafton och typ 10 dagar efter så kylen verkligen blir tom... ointressant fakta, well done. tja


och grattis rebecca på 18 års dagen (:

äcklig konversation

llonna säger:

jag vill ha GODIS

llonna säger:

jag är sugen med

karolina säger:

vårt e slut

karolina säger:

ni har iaf en aladdin ask

llonna säger:

really?

llonna säger:

damn, jag måste fan ner & hämta

karolina säger:

jaa

karolina säger:

ingen hade taffsat på den heller

llonna säger:

värt värt värt

llonna säger:

kommer snart då

karolina säger:

jag får väl äta skumtomtar som hunden slickat på....

llonna säger:

hahaha, synd!

llonna säger:

förlåt..

llonna säger:

jag drar med mig lite imorgon

llonna säger:

mene, imorgon

karolina säger:

braa

karolina säger:

trillingnöjten e min

llonna säger:

haha jag tog den nu dck...

karolina säger:

jag får äta ditt bajs de är samma färg

llonna säger:

hahah guu va äcklig

karolina säger:

haha vet fattar inte varför jag skrev de...


feliz navidad

Nu är allt som vanligt och tanken av spanien ligger långt borta. Männen i huset sitter ute i köket och snackar politik och leder vilda disskusioner. Damerna sitter i vardagsrummet och pratar om livet och blommor. Alla granskar granen och berömmer dess fina belysning. Clara, Casper och Emma sitter i soffan och jämför vem som kan slåss hårdast och vem som får minst blåmärke. Flisan springer runt och river upp allas paket och mamma springer efter och tar dom ifrån henne. Alla vi barn vill öppna paketen så vi kan lugna oss lite. Nu skall jag vara social mot Jonna ett tag. christmaspeace!

julefrid

God jul alla, imorse väckte mamma mig och jag gick upp för att gå en julpromenad med Flisan. Vi gick runt hela skolgården och hade det mysigt. När jag kom hem så kom farfar och min faster hem till oss för att äta lunch, heaven! Jag fick en guess parfym och ett YSL lippgloss utav dom två. När dom hade gått så började vi vandra oss mot Eva och Uffa, så nu sitter jag och Jonna och kollar på kan du vissla johanna. Det är så vi fördriver tiden. Jag kommer inte få öppna mina julklappar förrän klockan åtta sjuukt segt! Jag är super sugen på att bara slita upp dom. Jag har verkligen ingen aning om vad jag skall få jag har inte önskat mig något speciellt, Men jag är mest nyfiken på Jonnas present(er) Om ett tag kommer Nettan, Clara och Casper hit. Jag kan följer med Nettan hem där Alina befinner sig. Hon ville att jag skulle komma dit och fira lite med dom, och de låter ju mysigt, Varje år brukar jag komma hem till Ronja för att äta lite gott och bara mysa med familjen Larsson, men hon skall tydligen iväg till Abudi och äta middag och förstöra traditionerna, inte okej alltså. Nu frågade cecilia mig om jag skulle med till kyrkan, vi var ju där förra året men kom försent så vi får ge det en till chans idag :)
Nej du nu vill jga bara att klockan skall bli åtta så´att jag kan få lite saker, i'm in neeed,

Jul, jul, jul och jul.

Nu är hela familjen hemma igen och vi har kul tillsammans. Idag kom min syster också och inatt min bror.. Början av lovet har spenderats för mesta del hemma vid Alina med massa bra människor. Ikväll har vi iallafall klätt granen, med min familj till jul kommer alla med olika ideer ständigt. Nu deckar typ alla en efter en och imorgon är det den Jul Afton, jag hoppas mest på ipoden och nya converse. Sen är jag nöjd! Nej nu ska jag se en film och senare ringa en vän. God Jul!

SVERIGE

Nu har jag ätnligen landat och känner mig redan hemma och min vanliga vardag har satt igång. Igår var jag med Stina och Alina. Vi gjorde mat och kollade på film och hade det super bra precis som vi alltid har de. Vi gick förbi olearys en snabbis för att träffa fanny, det var så otroligt skönt att få se henne och se att hon var sig lik! träffade även annie där, goddamnit vad jag tycker om den tjejen, jag trivdes i henne ssällskap på en sekund, ovanligt men skönt!
Just nu sitter jag hemma hos Jonna och kollar på något ovärt amerikanskt program. vi ska snart åka och hämta mitt dricka som jag skall ha till ikväll. då ska jag få träffa elina och isabella, och ananas :)

peace

SVERIGE!

jag älskar sverige, jag älskar oss. tänk att jag fick spendera min första dag på gotland med de som jag älskar mest på denna ö. Det kan inte bli bättre, det kan de inte!

S

Nu har jag äntligen lagt mig till ro, kom hem för en liten stund sen. Har vart vid Alina hela kvällen och lagat god mat och bara myst. Jag älskar hennes hus i stan och jag älskar hennes soffa, haha. Annars blev det en kort dag i skolan och sedan stan, jag är nog sorglig har köpt julklappar till mig själv. Greaat... Nu tror jag Karolina kommit till Sverige, och imorgon ikväll står vi och väntar på henne. Vi kan få vänta länge om hon kommer på Lördag natt, vi har ingen aning. Menmen.. Imorgon går jag sista skoldagen på den här veckan, sen är det snart dags att lägga 2008 bakom sig. Det är sjukt hur snabbt det gått och hur kul jag haft det här året, och framför allt alla nya människor jag träffat. Ja det här året har varit bra och jag ser framemot ett nytt år helt enkelt! jaja, Sleep well.

SPANIEN

Ikväll blev jag påmind om dig, det är inte så att jag sakar dig eller något i den stilen. Det vara bara att tankarna föll på dig och minnena ploppade upp. Jag kommer så väl ihåg allting in i minsta detalj, det var när man fortfarande använde playahead och facebook inte ens hade kommit till sverige.  Man kunde skicka "kyssar"  och jag fick en från dig. Jag kommer så väl ihåg vad du hette men jag hade ingen aning vem du var i verkligheten. Jag fick fråga mig fram och jag fick veta att du var gotlandsikon ursäkta ordvalet. Jag kommer ihåg att vi brukade träffas vid södervärn, du hade gått så långt bara för att träffa mig, i kyla, snö och regn. Du sa flera gånger att du skulle kunna sitta där med mig resten av ditt liv. Samtidigt som det var så omysigt att sitta på en skolgård så var de så otroligt underbart att bara vara, jag var med en främling som jag kunde öppna mig med, jag hade kul med dig. Vi var ofta ute och gick, och din flickväns samtal blev bara fler och fler och argare och argare. Jag kommer ihåg när din familj var i fjällen och vi var i ditt hus, kollade på film och åt resten av ert julgodis. Vi åt mat och bara var. Jag kommer ihåg när vi stod och tjaffsade nära mitt hus, och det jag fick till svar när jag var som mest arg var: Du är den vackraste människa jag någonsin träffat. Jag kommer fortfarande ihåg känslan. Så många gånger vi satt och kollade på massa kläder du skulle köpa och jag fick alltid bestämma. Jag kommer ihåg när jag råkat glömma min mobil hos en kompis och alla dina sms lästes igenom och det blev ett himla liv. nu har vi ingen kontakt och det är jag glad över, det räcker med de här man ska sluta när det var bra inte sant?

fargadelinser.com

Nu ska jag äntligen beställa linser! Nu när jag skall färga håret så kommer jag även få en ny ögonfärg,perfekt! Jag har inte bestämt mig om vilken färg jag skall ha, vad tycker ni? Jag tror att de blir ljusblå eller bruna. Hoppas att det synd tydligt att jag har annan färg, jag gillar förändringar.
Kolla efter en ny ögonfärg ni också, http://www.fargadelinser.com/


SPANIEN

fan vilken piss dag de har varit idag! sov lite sen har jag bara varit hemma och pluggat och väntat på att andra avenyn skall börja. sen när jag skulle sätta på de så kom de aldrig upp nya avsnitt, då visar det sig att de är fucking slut! kul säger jag bara. Då skulle jag sätta mig för att göra klart de sista lilla på skolarbetet, då PUFF så är de förvsunnet. jävligt kul!! fy fan vilken helvetes dag. hej då!

In your dreams

Nu ska jag skriva lite om min helg hade jag tänkt.
På Fredag kvällen begav jag mig till Elin, eftersom det var Idol final och töntar som vi är följer vi såklart programmet. Så vi var taggade med allt man kunde tänka sig, vid halv elva tiden bestämde vi oss för att åka hem till Alina som var med Rasmus för att göra dom sällskap, slutade med att Alina med en egen film ligger nere och vi andra däckade uppe i soffan!
På Lördags morgonen begav jag och mamma oss ut för att kolla på julklappar och senare vid sex-tiden såg jag och Alina Lucian nere i Domkyrkan med Lubbah och gänget för att senare bege oss hemåt och sedan till Alina igen, för att ha en myskväll. Vilket var vad jag behövde, jag stannade även över natten och vi gick och la oss sent sent.. Jag såg Twilights, som måste vart en bland dom bästa filmer jag sett! och han var ju så snygg också, vilket gjorde saken bättre.. Nej så den tycker jag ni verkligen skall se iallafall!
Idag vaknade vi sent, såg på massa filmer, åt god frukost och efter ett tag började jag dra mig hemåt och nu sitter jag och pluggar. Kill me! Jaja, tillbaka till verkligheten..



SPANIEN

Igår var de som sagt lucia, och vi hade vårt lucia tåg på Plaza Cort där det var några hundra och kollade på oss. Det gick mycket sämre än vad vi förväntat oss, alla sjöng jätte tyst. Men det var häftigt! Alla små barn var så söta! Efter de åkte jag Ronja Ana Pernilla och Jose till La Paloma en jätte mysig restaurang, Ronja kände ägarna så vi fick massa smått och gott. Kan ni gissa vem jag råkar gå in i när vi ätit klart och gått ut på gatan? FREDDIE KREUGER!!!! Asså jag trodde inte att det var sant, men det var bara att börja springa för klart som fan skulle han komma ihåg mig och började såklart jaga mig. Jag är så sjukt rädd för den där människan jag kan inte förklara! Ana var tvungen att säga till honom att gå dfärifrån för jag hade sprungit in på restaurangen igen, så efter att hon pratat med honom en lång stund vågade jag mig ut och då hade han redan gått långt därifrån. Fy fan vad läskig han är!!!

you're my life


SPANIEN

CAUSE AINT NO SUCH THING AS HALF WAY CROOK!

SPANIEN

vi har missbrukat orden

sagt för mycket om för lite,
så att mycket blivit lite
för orden räckte inte till.
Orden, hade ju redan använts.

vi har missbrukat orden.
sat vitt och svart när vi menade grått,
älska och hata när vi menade gilla, bra och dåligt när vi inte kände någonting alls.
vi har missbrukat orden.
alla har redan sagt, det som finns att säga. alla har redan hört,
de som finns att höra. så de är ingen idé, att lyssna.
För det som blir sagt är ändå inte sant.


pladder

SPANIEN

Jag är fortfarande inlåst :( Jag har precis unnat mig en cola och chips, kan de bli bättre? Det är de enda jag ätit idag. Jag har pratat med Annie nästan hela dagen och planerat vår stockholmsvistelse! kalasbra säger jag bara. Imorgon åker Caroline hem, väldigt trist! Men om 7 dagar åker jag också, och om nio dagar är jag på gotland med Alina yeeyeee! Jag tror att 70% av tiden så tänker jag på vad jag skall göra när jag kommer hem, de är bra att tänka på de för då går tiden snabbt. Jag sitter och ler för mig själv när jag får se alina för första gången. Hoppas hon är på hamnterminalen och tar emot mig där på fredagkvällen, vad jag begär haha! Men hoppas får man alltid. Så åkrer jag ner där för rulltrappan så står hon där, iiiiih! Jag vill att det skall bara den 20 e NUNUNU! snart skall jag iväg till Carolie, skall även betala telefonräkningen till Camilla också.. Peace

SPANIEN


en bild säger väl mer än tusen ord? haha



SPANIEN

Jag är fortfarande sjuk, mitt huvud DUNKAR! Jag kunde inte sova nånting inatt för min näsa var fucked och jag fick andas genom munnen och då kan man ju inte somna, usch! Jag skulle egentligen gå till skolan nu men jag har inga nycklar så jag kan inte lämna huset, jävligt irriterande. Får hoppas att Teresa kommer snart så jag hinner till den sista lektionen. Hoppas. Inatt har jag kollat massa onetreehill och läst min bok och jag mår som jag förtjänar nu, jag är trött mina ögon svider.  Igår pratade jag massa med Alina, skrattade som aldrig förr, de behövde jag. Idag ska jag kanske följa med Jocke på stan och hjälpa honom att fixa kläder, sen skall jag även plugga jätte mycket. Det känns inte så lockande. Jag vill börja packa jag vill börja flyga hem nu, i'm ready fo that!

nine dayz

S

Har fått en del klagomål om att jag inte skriver i bloggen, men jag känner verkligen bara att folk kan bevaka ens liv totalt. Eftersom jag inte skriver något vettigare, jag läser iallafall vår blogg. Det är kul, Karolina har ju något att berätta iallafall gemfört med mig här på Gotland. Samma visa dag in och dag ut, nästan. Iallafall sitter jag och pluggar lite och lyssnar på Veronica Maggio 17 år, dom sjunger om Uppsala. Jag vill också till Uppsala, det är ett ställe jag verkligen trivs på. Kanske blir en resa efter jul, hade varit trevligt att träffa lite människor.. Annars är det Sävefest ikväll, jag har något tvivel inom mig. Jag är verkligen inte taggad, men jag borde gå. Men jag läste just att Alina blivit magsjuk, så henne får jag nog inte till sällskap ikväll iallafall. Men jag får se hur jag gör, nu ska jag fortsätta plugga. Har prov imorgon, måste vara redo OM jag skall gå iallafall. Anyway, byebye.


Snart kommer K hem, back in the days.

SPANIEN

ten dayz
_______________________________________________________________________________________________

SPANIEN

Vi har precis haft mys kväll med familjen, vi har sjungit massa sånger och skrattat som galningar. Jag förstår språket mer och mer, men jag har lite svårt att kunna prata, men de handlar nog bara om att våga, för jag sitter ofta på rätt meningar. Eftersom klockan är över tolv så är det bara 10 dagar kvar tills jag kommer till ön. Jag har egentligen lust att skita i att stanna i sthlm men de går ju inte, jobbigt som tusan! Nu sitter jag och äter vit choklad och lyssnar på musik. imorgon ska jag nog till läkaren, joel skall hjälpa mig att berätta hur jag mår och sånt för jag kan ju inte direkt förklara allt på spanska. Vi har även obligatorisk lucia träning imorogn, de känns ju jätte bra. Jag kommer svimma av trötthet. Nu ska jag kolla film och längta hem lite till. puss

SPANIEN

Ursäkta om jag bara gnäller här i bloggen, men jag känner att jag måste få uttrycka den hemska känslan jag har i min kropp. Jag kan inte berätta de för någon annan heller, dom fattar ju inte. De enda jag kan säga är estoy enferma estoy enferma. Jag vill kunna skrika ut att mitt blod i kroppen har ersätts av snor jag kan inte ens måla naglar för då kommer en flod, och att min kropp gör så jävla ont att jag inte ens kan ha täcke på mig, hur ska jag lyckas med de? Jag är en jävla svagis, jag försökte gå till affären idag men fick stanna upp två gånger, och de är bara 50 meter till affären. jag hatar att bara ligga hemma i sängen och dega. De som gjorde min dag var att jag och min msn kompis bestämde oss för att åka upp till stockholm den 27e för att shoppa och äta sushi, kan de bli mysigare? Och om elva dagar får jag träffa Alina, grrreat! Då ska vi sitta på balkongen med tusen filtar och lyssna på håkan och ha tända ljus och mysa. Sen ska vi laga mat och fira jul med våra familjer. En grym bonus är att Fanny och Stina också är där hemme :) gaah jag blir galen av längtan.


SPANIEN

Nu ligger jag och lyssnar på jävligt märklig musik för att vara mig, Marilyn Manson Blink 182 och de blandar jag med DMX JDilla och Håkan Hellström. Skam på mig! Om ni vill veta något sjukt så satt jag och lyssnade på Lars Winnerbäck förut när jag satt ute, men de skyller jag rakt av på min feber. skulle inte falla mig in att lyssna på honom annars.

Nu har iaf telefonräkningen kommit från mitt gamla hus, inte kuul.

SPANIEN

Fan vad jag hatar att vara sjuk, de här är något överdrivet för jag är helt slut bara jag ställt mig upp ur sängen. Mitt huvud dunkar hela tiden och jag är så öm i hela kroppen, de gör fruktansvärt ont att bara ha på sig täcke. Mina höfter gör ont också. Nu vill jag bara vara hemma orkar inte ligga i en säng i spanien och inte kunna göra nånting, helt ensam. Imorgon är det lucia träning som gäller, får se om jag kan gå på den... Om nio dagar är jag i sthlm, och om 11 på gotland, låt tiden gå snabbt.

SPANIEN

La Familia <3




 

SPANIEN

Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk och min kropp var helt seg, de kändes som att jag hade den värsta träningsvärken man kan ha. Jag har alltså fått influensan, kom i rätt tid känner jag. Jag är öm i hela kroppen och Pernilla har redan tröttnat på mitt gnäll, förlåt. Igår var vi ute och åt med klassen, vi åt super god tapas och hade de jätte trevligt. Den här kvällen var det en slags parad med olika karaktärer från olika filmer. Dom gick runt hela stan och alla människorna stod på trotoaren och kollade på alla utklädda människor som gick i mitten av gatan det var häftigt! Ni vet Freddie Krueger? Usch jag får rysningar av tanken! Han var iaf en av karaktärerna som gick på gatan, och han satte ögonen i mitt direkt och gick mot mig, och ni ska veta att clowner och utklädda människor är de värsta jag vet, jag är otroligt rädd för sånt. Jag kan inte förklara rädslan. Iaf så gick han mot mig och jag började såklart springa ifrån honom, men då följer den jäveln efter mig och springer efter mig! Jag har sån panik och bara skriker, sen när jag sprungit ett tag vänder jag mig om och då är han inte där, så då börjar jag gå tillbaka. Då känner jag bara hur någon knackar mig på ryggen och jag vänder mig om, där står han tre centimeter från mitt ansikte och skriker. Jag kan inte få ner orden hur rädd jag var, så jag börjar springa igen mot paraden mitt på gatan och han springer efter mig. Alla människorna skrattar åt mig, iofs skulle jag också gjort de om en blondsvenne springer på gatan skrikandes och sprutande tårar och har Freddie Krueger efter sig. De slutar iaf att jag springer in i Charlie Chaplin och springer in på restaurangen igen. fy fan va rädd jag var, mitt hjärta gick i tusen! usch.Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström och tänker på balkongen och min kära vän.



      fattar ni?! fy fan äckel


SPANIEN

dedicated to Alina Rödén

_______________________________________________________________________________________________

Igår så var jag och Pernila och Joakim barnvakt åt tre barn, vi lagade tacos och hade de mysigt i ett svenskt hus med julgran, kan de bli bättre? De jag vill komma till är att jag fick prata med min vän, Alina. Ni vet när man saknat en röst? Så får man höra den, hela kroppen blir varm. Jag tror att de är henne jag saknar allra mest, jag förstod de igår. Jag längtar efter att få krama henne. Hon är mina andra hälft, den bra hälften. Hon är en bra människa, man mår så bra med henne. tack. Om tretton dagar så får jag träffa henne.

SPANIEN

God kväll! Det här har varit en riktig depp dag för mig, jag har legat i sängen och kollat på one tree hill och sedan sovit några timmar. Jag är iaf på jätte dåligt humör, men förhoppningsvis ändras de senare. Vi skall äta middag tidigt ikväll, halv elva. Sen ska jag möta upp Caroline får se vart vi slutar men nånting som muntrar upp mig måste vi göra iaf. jag är trött hela tiden. Antingen börjar jag bli förkyld igen, eller så är jag sjuk i huvet. Mamma och pappa ligger hemma i soffan och kollar på Idol, paaaain!! Nu ska jag äta en madarin hej då


SPANIEN

Usch vilken huvudvärk jag har! Jag somnade ändå i tid, jag har laddat ner en ljudbok bra va mamma? Tyvärr somnade jag redan efter första kapitlet men tanken är bra. Ikväll ska vi till Kenys houseee. Jag och Caroline såklart. Men med min huvudvärk lär jag inte stanna länge, jag skall hem och sova. imorgon skall vi vara barnvakt, åt en jävligt snygg fotomodellsbarn. Och sen så finns de en man här som har en atelje, han är konstnär och jag ska få komma dit och måla en vägg, graffiti. kul som fan. På söndag skall jag plugga, jätte mycket. Det är sista nu och då är de alldeles för mycket plugg enligt mig. Nu ska jag ut. Tackar för mitt otroligt intressanta inlägg. peace


This day, we're gonna win it


Måndag

Nu ligger jag ner bäddad i min säng och är sjuk, har åkt på en vrål förkylning. Så idag ska jag bara ta det lugnt och se på massa filmer! Annars har helgen varit bra, fredagen var vi hos Lubbah och hade det trevligt, lördagen var jag utmattad och påväg att bli sjuk och igår var jag och Elin på julskyltningen, känns som det bara blir sämre och sämre. Eller var det kanske bara snön som saknades.. Annars har Elin flyttat i helgen, så jag har hjälp henne lite i det nya stora huset. Pappa och min bror har åkt till Afrika och värmen nu, precis vad jag hade behövt. Så nu är jag och mamma hemma själva nästan 2 veckor, men min moster kommer i veckan också. Sen åker vi till Fårö i helgen, eller jag har väl inte riktigt bestämt mig till 100, men om jag inte är sjuk så skall jag nog med! Nej nu ska jag se på en ny film! Puss

SPANIEN

FYFAN! va arg jag blir, har ni sett årets julkalender? De här är katastrof, vart är världen på väg? Vad är de för jävla 3D-värld dom försöker bygga upp? Det är en grå sten värld den utspelar sig i, vart fan tog greveholm och sunes jul vägen? Seriöst jag får en tår i ögat, stackars barn! Jag fattar verkligen hur dom tänker nu, barn kan inte ens tycka att den är bra, den är bara grå och deprimerad. Den speglar den rikiga världen alldeles för mycket och vem fan vill leva i en grå värld? stackars barn säger jag bara och piss på er SVT men tack för andra avenyn


RSS 2.0