Onsdag

Idag har jag varit i skolan precis som alla andra skoldagar, senare teater med klassen. Fick även med mig en hel del hem från stan är dock inte alls säker på allt. Så det återstår att se. Annars har jag varit och dansat idag, ingenting slår dansen. Då mår jag verkligen som bäst! Fick även ett kort litet samtal med Amanda idag hon ligger hemma i feber och allt man kan få! Stackarn, hoppas du blir bra snart igen. Nu ser jag på Sweet Home Alabama, ska tydligen vara en tjejfilm. Aldrig hört talas om filmer förut. Ciao.

Tisdag

Ikväll släpps det på en jävla massa Gossip Girl, sjunde hela avsnitten och treedje säsongen! word.
Annars tränade jag idag, som sagt.. Kul och tråkigt, tappade dock min mobil i toaletten också på form. Hahaa! Så nu ligger jag och kikar på en ny, det var väl ändå på tiden. Som Felicia senast sa igår? Den kanske har ett liv kvar, den ligger nämligen på elementet. Så vi hoppas på det bästa! För övrigt har jag läst sjukt roliga blogg inlägg idag. Bara värt att nämna. Imorgon väntar Onsdag, vilket innebär Ekonomi.. Ciaociaociao...


Tisdag

Nu sitter jag i datasalen i skolan, tidfördriv rättare sagt. Har slutat tidigt idag, precis som alla andra Tisdagar, underbart. Snart ska jag pallra mig hemåt och räkna matematik. Fyfan säger jag bara! Senare blir det träning för våran del, YES! Ciao.

Måndag

Spinningen är avklarad. Nu väntar mys hos Ellen med dom här två söta tjejerna!



Måndag

Idag har jag varit i skolan, precis som alla andra i min omgivning.. Jag hade en dålig dag, kände mig äcklig bara. Vet inte varför dock, haha. Idag kom lönen också! Oj vad bra den satt.. Så nu har jag varit på stan och köpt några mysiga saker.. Alldels strax ska jag Amanda och Martina till Form, dags för spinning.. Allt bra länge sen nu, men jag ska nog stå ut en timme efteråt väntar gymet också. Så nu lyssnar jag på Missing You med David Guetta. Min nya favorit för ett tag, lyssna och njut.

Har just fått höra att det vankas jobb Torsd, Fred, Lörd och Sönd... Jobbigt men det ska det allt vara värt. Helgen efter åker jag allt till Sthlm och umgås med nära och kära. Jag älskar Stockholm. Finns inget annat ställe jag trivs så bra på. Punkt slut.








Söndag

Lyssnar på massa gamla låtar som sagt, om vad mycket minnen och känslor det kommer tillbaka! Känns som jag är 15 år och hade mina sjukaste år!!

Söndag

Nu sitter jag vid min gamla data och ser på gamla gamla bilder. Oj vad kul man kan ha åt kort, ofattbart. Igår tillbringade jag min kväll tillsammans med Josefin, Elin och Hanna. För att sedan möta upp Amandra strax efter ett för att åka hem till mig och sova. Idag började vi morgonen med en stor frukost, för att sedan ut och gå någon timme och till sist jobb för min del. Imorgon väntar skolan, igen.. men lönen kommer dock!

Släpper på lite 2007. Där har ni!




Lördag

Igår jobbade jag länge, sedan träffade jag Adam ett tag och till sist Amanda.. Idag ska jag jobba och senare vet jag inte riktigt, plugga ihjäl mig iallafall. Har lite att ta igen. Just nu lyssnar jag på en låt Josefin bad mig sätta på och gissa vad, det tog mig tillbaka till Alanya.


Man lär sig misstag från de bästa.

Torsdag

Nu sitter jag och Amanda i soffan och ser på mammas pojkar, haha. Kul program! Ikväll har vi lagat oss en jätte middag och gott blev det också :) Dagen har spenderats med Elin, tog även en fika med pojkarna också. Jag fick med mig en hel del hem, jätte nöjd faktskt! och imorgon blir det mera.. Ikväll ska vi bara mysa, sen ska vi iväg på ett uppgrag också. Nu ska vi fortsätta mysa. SN

Måndag

Igår spenderades kvällen med Martina och Amanda, vi var ute och fikade tills klockan var alldeles för mycket. Ett litet avslut för Martina som åker till London idag, jag hoppas hon får det underbart! Idag vaknade jag sent och gick inte ur sängen fören runt två. Då åkte jag ner mot stan för att möta Amanda och Joanna. Vi strosade runt lite och bestämde oss för att träna på Form. Så det var bara hem och packa väskan. Ikväll blir det nog ostbricka med gott tillbehör med några tjejer! Kommer nog bli super mysigt :) Nu ska jag ta mig en sovstund innan Amanda kommer.

SN

Söndag


Fredag

Oj, jag är sjukt trött idag verkligen. Igår hade vi kul, RIKTIGT KUL faktiskt! Över alla förväntningar.. Det tog aldrig slut, det fortsatte tills idag. Då avslutade vi det hela med Max. Det kunde inte suttit bättre.. Slitna drog vi oss ut på stan och senare för min del var det matte dags. Senare blev jag hämtad med "lådbilen". WOW vilket drag!

Nu är jag hemma vid Ellen. Vi har precis dukat upp allting och tänk massor med ljus. Nu ska vi alldels strax göra iordning oss. Sen rullar gästerna in! Och det kan inte bli bättre, kameran är med. Ciao.


Torsdag

Efter att gått igenom det ena efter det andra. Ringde Martina som en sol! Och plötsligt skulle vi på fest.. Det här kan ju inte bli bättre, fest en torsdag. Sånt gillar vi!! Nu draaaaaar vi. Ha en trevlig kväll!

Torsdag

Nu har min fina vän Amanda precis gått. Vi åt mellis och låg i sängen och halvsov. Hon ska såklart iväg och träna några timmar nu, medans jag ligger i min säng och sover. Sen kommer hon hit efteråt och äter middag med oss! Senare ikväll blir det bara mys för våran del. Uppdaterar senare!

Onsdag

Dansen var riktigt kul, finns inget annat träningspass som är så roligt som dans!
Jag har annars pratat med Amanda säkert drygt 2 timmar. Finns ingen så underbar människa som den tjejen! Alla borde ha en sån person vid sin sida. Så imorgon ses vi igen, var länge sen. Alldels för länge sen!
Nu ska jag dränka mig i So böcker, prov väntar imorgonbitti och till sist Wallander. Hörs imorgon!


SN


Onsdag

Ny dag, nya möjligheter. Dagen var kort, vi hade Ekonomi i 2,5 timme iställer på 4 timmar. + minst 2 pauser. Dag gillar oss och de gillar vi. Nu pluggar hag Samhällskunskap, inte det roligaste men dock lite intressant. Går inte att neka. Snart ska jag försöka ta mig ut i vinden, jag ska träna. Dans, det bästa på hela veckan. Helt klart!

Nu lyssnar jag på David Guetta och albumet One Love. Det har snart spelats i en vecka. Jag tröttnar visst aldrig på den mannen.

Nu längtar jag också till Fredag. Vi ska ha middag då, massa mysiga tjejer. Trerätters och hela kittet om det blir som planerat! Jag och Ellen står för maten och underhållningen! Kan inte bli annat än bra, sjukt bra start på lovet.


SN

Tisdag

Dagen har varit lång, först skola. Dock bara två lektioner, sedan öppning och stängning på jobbet! Drygt 7 timmar, men en hel del pengar till mig! Så det är bara bra. Efteråt var jag förbi en kompis en liten stund och såg på film. Inte länge alls. Idag började jag tänka på mitt sommarjobb den kommande sommaren. Om det blir som jag tänkt mig, kan det inte bli bättre! Jag har ju förutsättningarna så.. och det öppnar så många nya dörrar. Ett steg närmare vad jag vill med framtiden. Men det håller jag dock för mig själv, tills allt är klart. Slut pratat om detta!

Funderar på att göra om min blogg. Börjar bli dags. Ser faktiskt förjävligt ut, rent ut sagt....




Idag bjuder jag på den här, bara för Elin är snygg... 2 år sedan.





Måndag

Idag när jag vaknade, mådde jag illa. Fruktansvärt illa. Så jag stannade hemma några timmar och tog mig upp lagom till nästa lektion. Det var Matte, Matte B. Fyfan säger jag bara, jag är verkligen inte dålig på matte. Men Matte B är nog fan självmord. Efter matten hade vi egentligen Svenska, men eftersom jag redan hållt i mitt tal fick jag sluta. Fick även veta att jag fick MVG på det agrumenterande talet, förvånad och glad gick jag där ifrån. Hade inte tränat någonting alls, utan stod och hittade på i 5 minuter. Bra jobbat!

Nu ligger jag med stickad tröja, halsduk och mössa i min säng och fryser. Vill verkligen inte bli sjuk igen!! Ska försöka plugga lite snart.

SN

Söndag

Det gick snabbt, helgen alltså. Fredagen spenderades med massa tjejer och killar hemma hos Adam. Med idol, sällskapsspel och annat smått och gott! Lördagen började med en powerwalk på morgonen med Julia och senare blev det visst jobb för min del! Kvällen spenderades hemma hos Maja med massa tjejer, mys. Och idag har jag pluggat och jobbat, igen. Men nu lämnar vi den här veckan bakom oss!!

_____________________________________________________________________________


Den här veckan bjuds på en jävla massa plugg, prov imorgon och inlämning av bok analys. Och senare i veckan väntar flera prov! Men det är väl just därför vi går i skolan ja...

Snart är det lov och i helgen kanske det blir Uppsala en snabbis, och senare även Ö-vik direkt efter! Ingen bestämt till hundra ännu. Men jag har min planer.

SN


Torsdag

Dålig uppdatering! Men nu är jag tillbaka. Helgen spenderades i Stockholm tillsammans med hela familjen + min brors flickvän. Mysiga middagar, promenader och en super Söndag på Djurgården. Söndagen avslutades för min och Lisas del med After Dark. Herregud säger jag bara, vilket drag! En av helgens höjdpunkter helt klart. En sak är iallafall säkert. Oj vad jag trivs i Stockholm. Lär ofta bli resor nu med Lisas lägenhet..
Dagen till ära har spenderats i skolan såklart, senare plugg och till sist en power walk tillsammans med Elin!
Imorgon väntar skola och senare ska vi gå ut och äta ett gäng och senare blir det IDOL hos Adam. Helgen ser ut i övrigt att bjudas på middagar, mys, jobb, plugg och såklart party.

SN

Fredag


Fredag

Update: förfesten var super trevlig! sävefesten var helt okej, mycket folk dock. jag förstår inte grejen i år med att folk knuffas så jävla mycket på dansgolvet, så jävla jobbigt. annars var det som sagt helt okej. dock saknade jag några stycken människor som skulle kunna gjort stämningen bättre! menmen.. nu sitter jag i skolan och skall jobba lite med allt möjligt, senare blir det hem och fixa och packa och senare typ musikal eller något med familjen och imorgon bitti åker vi till stockholm för att träffa hela familjen och bara ha det trevligt en helg tillsammans. skall även klämma in en och annan sak på stan jag skall köpa med mig hem! bilderna kommer senare idag. SN

Torsdag

Torsdag idag.. Samma gamla vanliga torsdag. Skolan har rullat på som vanligt. Och ni är vi alla tjejer samlades hos Ellen för att förfesta lite och senare ska vi på Sävefest, ingen är speceillt taggad. Men vi får se vad kvällen blir av! Vi hoppas på det bästaaaaaaaaaaaaaaaa. Imorgon kommer blider! SN


RSS 2.0